17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Victor Naicu vrea revanșa în fața Viitorului Șimian

Liga 3 | Victor Naicu vrea revanșa în fața Viitorului Șimian

ACSO Filiași face „retușurile“ pentru disputa cu ACS Viitorul Șimian, formație care a eliminat-o din Cupa României. Antrenorul principal al doljenilor, Victor Naicu, a prefațat întâlnirea de sâmbătă, de la ora 17.00, de pe stadionul „Municipal“, asigurând susținătorii echipei sale că obiectivul este victoria.

„Ne așteaptă un meci dificil, la fel de dificil ca și celelalte pe care le-am susținut până acum. Este echipa care ne-a scos din Cupă și vrem să ne revanșăm, să facem facem un joc bun. Consider că arătăm mult mai bine față de cum ne-am prezentat atunci. Dar sunt convins că va fi un meci echilibrat, cum au fost toate cu ei. Sperăm să ne adjudecăm punctele, pentru că mergem să câștigăm“, a spus Victor Naicu.

Acesta s-a arătat bucuros de noile achiziții făcute de club: „Săptămâna aceasta ni s-au alăturat doi jucători buni, Duriță și Cioablă, dar din punct de vedere fizic doar ultimul este pregătit fizic. Cioablă este un jucător ne va ajuta cu siguranță, pentru că are calități și experiență. Ni l-am dorit foarte mult și mă bucur că am reușit să-l cooptăm. În cazul lui Duriță trebuie să avem răbdare, pentru că are mult de recuperat, dar când va fi 100% ne va ajuta cu siguranță“.

Liga 3 – seria 7, etapa 4

Vineri, 15 septembrie – ora 17-00: FCU II Craiova – CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Universitatea II Craiova – CSM Deva;
Sâmbătă, 16 septembrie – ora 17.00: Viitorul Șimian – ACSO Filiaşi, CSO Turceni – Gilortul Târgu Cărbunești, Jiul Petroșani – Voința Lupac.

Clasament: 1. Jiul Petroșani 9 (12-3), 2. CSM Deva 7 (7-3), 3. Universitatea II Craiova 6 puncte (golaveraj 12-4), 4. Ghiroda 5 (5-4), 5. Viitorul Șimian 4 (6-5), 6. ACSO Filiași 4 (4-3), 7. Voința Lupac 3 (7-8), 8. CSO Turceni 1 (3-9), 9. Gilortul 1 (4-11), 10. FCU II 1 (3-13).

Citește și: Liga 2, etapa 6 | Programul meciurilor din etapa a 6-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS