22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj – „U“ Craiova 1-1 | Laurențiu Reghecampf: „Rezultat echitabil!“

CFR Cluj – „U“ Craiova 1-1 | Laurențiu Reghecampf: „Rezultat echitabil!“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, s-a declarat mulțumit de punctul obținut duminică seară în Gruia, 1-1 cu CFR Cluj.

A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Din păcate, noi nu am fost atenți la ocaziile mari avute. Cred că este echitabil rezultatul. Mai avem de muncă. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă mai mult curaj când au balonul. Calitate există! Le vom regla pe toate în timp, pas cu pas. Sper că jucătorii vor ajunge acolo unde îmi doresc. Mereu la Craiova s-a dorit o echipă combinativă, agresivă, care are ocazii. Vom face aceste lucruri. Avem jucători la dispoziție și sper să mai aducem pe pozițiile în care avem nevoie. Se întorc Koljic, Baiaram, avem Roguljic. Avem soluții.

Trebuie să găsim jucătorii care ne vor ajuta, jucători care să aibă calitate mai mare decât cei pe care îi avem. Din partea patronului am promisiuni că lucrurile se vor rezolva rapid.

Echipa nu înseamnă doar Alex Mitriță, echipa trebuie să fie unită. Toți sunt la Universitatea Craiova. Într-adevăr, Alex are calitate individuală foarte mare, dar toți jucătorii au calitate“, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Întrebat despre ratarea lui Andrei Ivan cu poarta goală, Laurențiu Reghecampf a spus: „Se întâmplă! Și noi am văzut gol de pe bancă… Nu a fost atent. Probabil că dacă ridica privirea din pământ vedea că portarul e căzut și dădea altfel. Am mai avut ocazii, poate chiar mai mari, la Ișfan, căruia îi vom da încredere, cum le vom da tuturor“.

Citește și: CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1 | Punct ochit, punct lovit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS