7.9 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalGheorghe Hagi a explicat cu greu evoluţia Farului de la Tiraspol

Gheorghe Hagi a explicat cu greu evoluţia Farului de la Tiraspol

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a explicat cu greu eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor. „Regele“ a spus că în manşa secundă a primului tur preliminar, cu Sheriff Tiraspol, pierdută cu 0-3, în Republica Moldova, formaţia sa a arătat cea mai proastă versiune.

„Ştiam că vom întâlni o echipă experimentată. Am reuşit un meci complet acasă împotriva lor, dar ştiam că ne aşteaptă un joc greu în deplasare. Spre surprinderea mea, cred că astăzi am văzut cea mai proastă versiune a noastră. E greu să-mi explic, începând de la faza ofensivă. În prima repriză a fost cea mai proastă reprezentare pe care o putem face. Este inexplicabil, am fost amatori. Fără personalitate… Nu am fost noi! Când nu joci fotbal e clar că singurul lucru la care trebuie să te aştepţi este că vei pierde. În apărare nu am construit ca lumea, în atac am fost inexistenţi… Cum să ajungi la poartă?“, a tunat Hagi.

„E inadmisibil! Nu îmi pot explica!“

Tehnicianul consideră că între echipa sa şi Sheriff Tiraspol există o mare diferenţă din punct de vedere al experienţei internaţionale:

„S-a văzut o mare lipsă de experienţă internaţională a clubului. Ei au o experienţă mai mare ca noi şi au avut şansa să joace meciul doi acasă. Modul în care noi am apărut… nu am cuvinte. Este cea mai proastă versiune a noastră. Este legat de jocul colectiv al echipei, care trebuia să respecte propria identitate. N-ai cum să nu faci în prima repriză nici trei pase ofensive. E inadmisibil! Nu îmi pot explica! Defensiv cât de cât am muncit, dar spaţiile erau foarte largi“.

„Cred că e vorba de lipsă de personalitate“

Gheorghe Hagi a precizat că va trebui să facă o analiză a jocului prestat de echipa sa şi să facă unele schimbări.

„După ce ne-au dat o lecţie de fotbal, trebuie să ne odihnim şi să vedem ce avem de făcut. Dar e clar că trebuie să schimbăm ceva, ca să fie mult mai bine. Poate astea sunt limitele noastre. Vom vedea, dar mă îndoiesc, pentru că acasă am jucat foarte bine. Eu cred că e vorba de lipsă de personalitate şi experienţa mea sper să nu mă înşele.

În fotbal nu poţi să fii dominat de emoţii. Trebuie să ai personalitate, indiferent că joci acasă sau în deplasare. Ca echipă, nu vorbesc de niciun jucător. Este inexplicabil! Când nu joci colectiv şi joci doar individual, nu poţi să joci fotbal. Iar noi nu am făcut trei pase în prima repriză. Toţi am pierdut meciuri de fotbal, dar contează şi maniera în care pierzi. Asta m-a durut pe mine astăzi (marţi – n.r.), felul în care am arătat. De asta am spus că este cea mai proastă versiune a noastră.

Bineînţeles că şi eu sunt de vină pentru că nu am reuşit să duc echipa acolo unde trebuia. Ce de la Sheriff au făcut un meci perfect, merită felicitări. Noi trebuie să lăsăm capul jos şi de mâine vom vedea ce avem de făcut“, a mai spus Hagi.

Citeşte şi: Liga Campionilor | Moldovenii au stins Farul lui Hagi și Popescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS