20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova porneşte sezonul 2023-2024 cu un echipament de top

Universitatea Craiova porneşte sezonul 2023-2024 cu un echipament de top

-

Universitatea Craiova și-a definitivat pregătirea de vară, și-a adjudecat palmaresul și în instanță și mai avea o singură „carte“ de întors, acum, înaintea primului meci din noul sezon competițional: prezentarea echipamentului pentru ediția 2023-2024. A făcut-o cu fast, în Piața Mihai Viteazul, așa cum îi stă bine unui club cu suporteri pătimași.

Știința a beneficiat în organizarea evenimentului de ajutorul partenerului tehnic Puma și, bineînțeles, a sponsorului principal Betano, operator global de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online. Au fost organizate fel și fel de concursuri interesante, care s-au bucurat de o largă participare din partea fanilor. „Leii“ au încercat să înscrie un gol din „Lovitură Liberă“ sau să simuleze un antrenament. Au fost provocați și concursurile „Arcade“, respectiv „Cash Grabber“, unde norocoșii au câștigat diverse premii.

Ciri Mayer a încins atmosfera

În atenția celor prezenți au fost și câțiva dintre reprezenanții Craiovei Maxima, dar și o replică a trofeului Cupei UEFA sau trofeele actuale ale Universității. În tot acest timp nu a lipsit dansul și muzica mixată de DJ Mihai Ciobănescu. Atmosfera s-a încins brusc grație lui Ciri Mayer, care a cântat „Oltenia Eterna Terra Nova“ și „O iubire alb-albastră“.

Jucătorii Universității Craiova și-au făcut apariția pe scenă în același timp cu suporterii care și-au câștigat dreptul prin concurs să prezinte noul echipament: Anda Lazăr, Sorin Bonea și Alin Raicu. De altfel, trebuie spus că modelul tricoului a fost ales chiar de suporteri, în urmă cu mult timp, o premieră în fotbalul românesc.

În lumina reflectoarelor au fost și antrenorul Eugen Neagoe, dar și Gică Craioveanu, al cărui nume a fost scandat minute bune de fanii prezenți. De altfel, „Grande“ Craioveanu, Andrei Ivan și Nicușor Bancu au acordat și interviuri în care au vorbit despre noua „armură“, dar și despre așteptările legate de noul sezon. VEZI VIDEO!

Delia a făcut show

Seara a fost încheiată tot cu cântec. De data aceasta mulțimea din Piața Mihai Viteazul a vibrat alături de Delia, pe hiturile acesteia.
Universitatea Craiova debutează în noua ediție de campionat luni, de la ora 21.30, pe stadionul „Arcul de triumf“, împotriva nou promovatei Dinamo.

Galerie foto:

Citeşte şi: Dinamo – Universitatea Craiova | Alb-albaștrii țintesc primul triumf

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pensiile pentru luna mai, distribuite în avans

Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea...

ȘTIRI GdS