22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalChristophe Galtier a acceptat rezilierea. Vezi cine o va prelua pe PSG!

Christophe Galtier a acceptat rezilierea. Vezi cine o va prelua pe PSG!

Clubul Paris Saint-Germain şi antrenorul, Christope Galtier sunt pe punctul de a oficializa separarea lor, la doar un an de la preluarea băncii tehnice, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres.

Negocierile, care s-au aflat în impas în ultimele săptămâni, s-au reluat luni şi s-au accelerat marţi. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun, care ar putea fi anunţat marţi seară.
Galtier şi secundul său, Thierry Oleksiak mai aveau un an de contract cu gruparea pariziană. Cei doi au obţinut compensaţiile financiare pe care le reclamau. Ei au fost anunţaţi de Luis Campos, consilierul pentru fotbal al lui PSG, despre încetarea mandatului lor la două zile după ultima etapă din Ligue 1.

Succesorul lui Christophe Galtier va fi fostul selecţioner al Spaniei, Luis Enrique. Ibericul este liber din luna decembrie, după ce „La Roja“ a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

PSG va organiza miercuri, de la 15.00, o conferinţă de presă la noul său centru de antrenament, la Poissy. Cu această ocazie va fi prezentat şi Luis Enrique (53 de ani). La prezentarea oficială a tehnicianului spaniol este aşteptat şi preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.

Citeşte şi: FC Sevilla îi închide uşa lui Sergio Ramos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS