15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBorussia Dortmund l-a transferat pe Nmecha

Borussia Dortmund l-a transferat pe Nmecha

Borussia Dortmund a finalizat transferul mijlocaşului Felix Nmecha (Wolfsburg). Acesta a semnat un contract pe cinci ani, a anunţat vicecampioana Germaniei, citată de Reuters şi Agerpres. Cluburile nu au dezvăluit detaliile financiare. Presa germană estimează că Dortmund va plăti 30 milioane euro pentru serviciile mijlocaşului de 22 ani.

În sezonul trecut din Bundesliga, Nmecha a avut o evoluţie notabilă care i-a adus şi prima selecţie la „Mannschaft“, în luna martie. El joacă la Wolfsburg din 2021, când a fost transferat de la Manchester City.

„Felix Nmecha este rapid, abil din punct de vedere tehnic şi fizic. Este un jucător puternic, care ne va îmbogăţi mijlocul atât ofensiv, cât şi defensiv cu profilul său“, l-a descris directorul sportiv al lui Dortmund, Sebastian Kehl.

În sezonul trecut din Bundesliga, Nmecha a disputat 32 de meciuri şi a marcat trei goluri în toate competiţiile în tricoul lui Wolfsburg. El va trebui să suplinească plecarea lui Jude Bellingham la Real Madrid pentru 103 milioane euro.

Citeşte şi: FC Sevilla îi închide uşa lui Sergio Ramos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS