17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Universitatea Craiova – Lokomotiv Plovdiv 0-2. Nimic spectaculos!

Amical | Universitatea Craiova – Lokomotiv Plovdiv 0-2. Nimic spectaculos!

Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-2, partida amicală susținută marți în fața formației Lokomotiv Plovdiv. Acesta a fost cel de-al patrulea test susținut de alb-albaștri în cadrul stagiului de pregătire de la Bansko. În primele trei, Știința a înregistrat două victorii, 2-0 cu Botev Plovdiv și 2-0 cu FC Drita, și o înfrângere, 0-2 cu Ludogorets Razgrad.

Rezervele au fost „cuminți“

A fost un meci în care antrenorul Eugen Neagoe a surprins prin formula de start. În loc să se apropie de unsprezecele de bază, ținând cont că startul campionatului este aproape și e nevoie de omogenitate, „Geană“ a menajat câțiva jucători importanți și a apelat la rezerve și juniori. Jocul a fost pe măsură cel puțin în prima repriză, când s-au consemnat doar câteva incursiuni ale lui Roguljic și o ocazie a lui Atanas Trică.

Bulgarii au deschis scorul rapid, prin Alpha Contech, cu un șut de la 15 metri la colțul din dreapta al porții (’9, 0-1).

De consemnat un meleu creat pe teren de Mendy, după un gest de neînțeles. Senegalezul a fost totodată și autorul câtorva intrări întârziate.

Atacul suferă din plin

Eugen Neagoe a început să schimbe formula ușor-ușor și jocul Universității Craiova s-a mai înviorat, dar acțiuni concretizate n-au fost. Mereu a lipsit ceva.

Cu toate că Știința a dominat finalul de meci, bulgarii și-au majorat avantajul pe fondul somnolenței defensivei noastre. A fost o centrare de pe dreapta, reluată cu capul, de la 8 metri, de Mihaylov (’88, 0-2).

Universitatea Craiova: L. Popescu – Borța (’55, Vlădoiu), Tomasec (’65, Mitran), Mendy (’46, Badelj), Ndong (’65, Bancu) – Căpățînă (’65, Crețu), Sala (’55, Mateiu) – Cîmpanu (’78, Stana), Roguljic (’65, Danciu), Găină (’55, Gașpar) – Trică (’65, Koljic). Antrenor: Eugen Neagoe.

Lokomotiv Plovdiv: Horkas – Lyaskov, Segura, Paskalev, M. Silva, Zebli, Ivanov, Dione, Conteh, Barlani, Rwandro.
Rezerve: Tomov, Georgiev, Ali, Kostov, Andreev, Velev, Mihaylov, Mendoza, Minchev, Iliev, Sena, Cabanelas, Karakashev.

Următorul test al grupării din Bănie va fi împotriva echipei Slavia Sofia. Meciul va avea loc joi, de la ora 11.00. Amical este urmat de revenirea la Craiova.

Citește și: Liga 2 | Viitorul Pandurii Târgu Jiu asudă în Serbia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS