25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicuşor Bancu, după înfrângerea cu Ludogorets: „Am făcut un meci bun“

Nicuşor Bancu, după înfrângerea cu Ludogorets: „Am făcut un meci bun“

-

Căpitanul formaţiei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, nu s-a arătat îngrijorat din pricina înfrângerii suferite în amicalul de sâmbătă, 0-2 cu Ludogorets Razgrad.

„A fost un meci foarte greu ţinând cont că ei sunt la finalul cantonamentului. S-a văzut că au o prospeţime mult mai mare decât noi. Noi am făcut ieri (vineri – n.r.) două antrenamente foarte grele, cu multă adrenalină, cu mult efort. E greu atunci când joci cu o echipă de calibrul lor să fii 100%. Pot să zic că am făcut un meci bun. Am luat al doilea gol pe o greşeală a noastră, dar am avut şi ocazii de a face 1-1. Este bine că am ieşit cu toţii sănătoşi şi ne gândim să fie bine pentru campionat“, a spus Bancu.

Acesta a explicat şi faptul că a forţat şi a jucat mai mult în acest amical decât în cel cu FC Drita: „Ăsta a fost obiectivul meu, să intru treptat la joc. Încă de când am început pregătirea am vorbit cu cei din staff-ul echipei pe tema asta. Se vorbea să nu joc deloc în partidele amicale, dar, din fericire, am fost bine. Genunchiul nu mi-a creat nicio problemă şi acest lucru a contat mult în revenirea mea pe gazon“.

Cât despre prima etapă din noul sezon, Nicuşor Bancu a spus: „Dinamo este o echipă de tradiţie şi mă bucur că a revenit în prima ligă. Trebuie să mergem la Bucureşti şi să câştigăm cele trei puncte. Dacă vrem să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus trebuie să câştigăm fiecare meci“.

Citeşte şi: Amical | Ludogorets – „U“ Craiova 2-0. Joc foarte modest. Transferuri mai facem?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea...

ȘTIRI GdS