16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Botev Plovdiv – Universitatea Craiova 0-2. Gașpar, marele câștig!

Amical | Botev Plovdiv – Universitatea Craiova 0-2. Gașpar, marele câștig!

Universitatea Craiova a debutat cu o victorie în seria partidelor amicale din cadrul cantonamentului pe care-l susține la Bansko. Astfel, Știința s-a impus duminică în fața formației Botev Plovdiv cu 2-0.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Alexandru Crețu (’3). Acesta a reluat de la 10 metri, la colțul din stânga al porții, după o pasă excelentă a lui Andrei Ivan și o fază inițiată de Căpățînă.

Știința și-a majorat avantajul prin Florin Gașpar, cu un șut din marginea careului de 16 metri (’75). Acesta este un junior provenit de la CSS Craiova, campioana României la categoria U17. Elevul lui Alin Staicu a fost în centrul atenției în mai multe acțiuni ofensive ale grupării alb-albastre și cu siguranță va rămâne în atenția oficialilor Universității Craiova.

Botev Plovdiv: Hidajet Hankic – Jefferson Granado, Hugo Azzi, Moses Enokela, Martin Sekulic, James Eto’o, Samuel Akere, Abdoulaye Traore, Dimitar Tonev, Jasper Van Heertum, Stanislav Rabotov.
Antrenor: Stanislav Genchev.

Universitatea Craiova, prima repriză: L. Popescu – Mitran, Badelj, Tomasec, Borța – Căpățînă, Danciu, Crețu – Mitriță, Koljic, Ivan (’20, Roguljic).
Universitatea Craiova, repriza a doua: Lazar – Vlădoiu, Mendy, Silva, Borța (’78, Căpățînă) – Danciu (’70, Bancu), Mateiu, Sala – Fl. Gașpar, Roguljic, Trică.
Antrenor: Eugen Neagoe.

De menționat faptul că Știința nu i-a avut la dispoziție pe jucătorii chemați de Emil Săndoi la naționala de tineret: Alex Ișfan, Jovan Markovic, Vladimir Screciu și Alex Cîmpanu. De asemenea, nici Basile Ndong și nici Gjoko Zajkov nu intră în calcule momentan, fiind angrenați și ei la acțiunile echipelor lor naționale.

Citește și: VIDEO | Universitatea Craiova, o nouă zi de muncă asiduă în Bulgaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS