17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDezamăgirea tricoloră: „Ne pare rău, dar atât am putut!“

Dezamăgirea tricoloră: „Ne pare rău, dar atât am putut!“

Micii tricolori au pierdut cu 0-3 în prima partidă în fața naționalei Spaniei, iar împotriva Ucrainei au fost înfrânți pe final, din cauza autogolului marcat de Victor Dican.

La finalul disputei de sâmbătă, Vladimir Screciu și Alexandru Cîmpanu, jucătorii Universității Craiova, au oferit primele declarații și s-au arătat extrem de dezamăgiți de rezultatul final și de ratarea calificării.

„Matematic am ieșit din turneu, ne pare rău, dar nu mai avem ce face. A fost un meci echilibrat din punct de vedere al ocaziilor, dar cu posesia am stat slab și ne-au dominat. Am avut câteva ocazii la început și trebuia să le valorificăm. Și eu am pus mult suflet, dar nu ne-am putut califica. Era bine dacă exista VAR aici, puteam primi un penalty. Oricum este deja de domeniul trecutului, ar fi trebuit să marcăm și așa. Sper să facem un meci bun cu Croația și să ieșim cu capul sus din competiție“, a declarat Screciu.

„Cred că a fost un meci greu, cu ocazii de ambele părți. Din păcate am primit gol în minutul 89 și s-a terminat totul. Nu înțeleg de ce ne-am retras, am început bine și totul părea ok. Dacă am fi deschis scorul în primele minute, altul era rezultatul final, poate câștigam. Se putea mai mult, este o dezamăgire în plus că am jucat acasă, în fața tuturor. Ne pare rău că nu am putut ieși din grupe, atât am putut. Sper să rămână lumea alături de noi și în duelul cu Croația, să ne susțină ca să ieșim cu capul sus din competiție“, a spus și Alexandru Cîmpanu.

Parcă toate ni se întâmplă numai nouă

Selecționerul Săndoi este de părere că astrele s-au adunat împotriva României la acest European.

„Cred că am dat peste cei mai buni adversari din grupă. Jocul a avut câteva momente cheie. Dacă înscriam din primele oportunități ale meciului, poate altul era scorul final. Îmi pare rău că nu am avut așa nicio șansă…cu Spania am luat gol în 92, acum în 89. Au fost câteva ocazii, se putea înscrie, dar Ucraina ne-a dominat. E dureros, dar ținem capul ridicat. Acum înțelegem ce înseamnă acest nivel. Nu am avut campanie de calificare, am dat peste Spania din prima, totul a fost contra noastră. Au fost și accidentările, ne-a lipsit Screciu în primul joc, acum a trebuit să iasă, că s-a accidentat. Până la urmă, ăsta e fotbalul. Ucraina are o echipă bună, cu jucători tari, care pot face diferența în situație de unu la unu“, a spus și Emil Săndoi, selecționerul României.

Citește și: România U21 – Ucraina U21 0-1 / Ne-am ales cu nimic, spunem pa-pa Europeanului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS