17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalA refuzat FCSB, dar rămâne în Superligă! Vătăjelu și-a găsit echipă după despărțirea de Știința

A refuzat FCSB, dar rămâne în Superligă! Vătăjelu și-a găsit echipă după despărțirea de Știința

Universitatea Cluj a oficializat în cursul zilei de sâmbătă transferul lui Bogdan Vătăjelu (30 de ani), fotbalistul care s-a despărțit recent de Universitatea Craiova. „Șepcile Roșii” au făcut anunțul oficial pe rețelele sociale și pe site-ul clubului.

Am mutat din nou pe piața transferurilor și l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroși fundași stânga din Superligă. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Bine ai venit la ’U’, Bogdan”, a fost anunțul ardelenilor.

În ultimii patru ani, Vătăjelu a fost jucătorul Universității Craiova, echipă care l-a cumpărat în 2019 de la Sparta Praga. Atunci, oltenii au plătit 350 de mii de euro pentru transferul lui Vătăjelu.

Recent, Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a arătat interesat de transferul fotbalistului de 30 de ani și a recunoscut chiar că a purtat o discuție pentru fundașul stânga. Din păcate pentru acesta, fostul fundaș al Științei a refuzat oferta.

Citește și: VIDEO | Nicușor Bancu: „Mi-au lipsit colegii și meciurile!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS