15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEdi Iordănescu: „Elvețienii au jucat împotriva unei echipe cu inimă mare!“

Edi Iordănescu: „Elvețienii au jucat împotriva unei echipe cu inimă mare!“

România a obținut o remiză miraculoasă în această seară, în deplasarea din Elveția, scor 2-2, în meciul din a etapa a patra a preliminariilor EURO 2024. Mihăilă a fost eroul naționalei, cu două goluri pe final de meci.

La interviurile de la finalul partidei, selecționerul Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de echipă, evidențiind încă o dată aceeași idee de unitate. 

„Elvețienii au jucat împotriva unei echipe cu inimă mare. În final am crezut, cine crede până la final e de multe ori răsplătit. A cui e părerea că am greșit cu tactica defensivă? Trebuie să facem o analiză complexă pentru care nu avem timp. Comparați ce s-a întâmplat cu Elveția în Andorra, cu condițiile în care am jucat noi cu Kosovo. 

Mândru de Mihăilă!

Au fost mai multe lucruri pentru care am decis așezarea, am vrut să ne apărăm mai sus, dar adversarul ne-a împins. Recunosc, am vrut să avem și noi momentele noastre de atac pozițional, din păcate nu a ieșit cum ne-am dorit prima repriză. Planul a fost să stăm cât mai mult în joc, e greu când schimbi patru jucători. Contează că echipa a arătat inimă mare, caracter, că tot ce spunem e adevărat. Suntem pe drumul cel bun și am început să construim valori. Valorile noastre încep cu spiritul, cu atitudinea și mentalitatea. 

Felicit toată echipa, am fost o familie, indiferent că ei au intrat de la început, pe parcurs sau nu au intrat. Iar Mihăilă golul doi l-a dat cu ruptură musculară, este încă un semn de caracter pentru grup. Sunt mândru de el, e un punct important în economia clasamentului și pentru moral”, a declarat Edward Iordănescu

Citește și: Elveția – România 2-2 / Slab să fii, un Mihăilă să ai! O țară întreagă îți mulțumește!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS