23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv | Universitatea Craiova, gata de startul pregătirilor

Exclusiv | Universitatea Craiova, gata de startul pregătirilor

Gata vacanța și la Universitatea Craiova! Antrenorul Științei, Eugen Neagoe, va striga adunarea miercuri, 14 iunie, de la ora 16.30, la cantonamentul „Ilie Balaci“, din Lunca Jiului.

La capitolul sosiri, singura noutate o reprezintă repatrierea lui Alex Mitriță. Reamintim că fotbalistul va fi prezentat suporterilor în această seară, de la ora 19.30, în Piața „Mihai Viteazul“.
Sursele GdS susțin că oficialii grupării oltene sunt în tratative avansate cu mai mulți jucători și că în perioada următoare vor fi anunțate două-trei transferuri. Numele celor vizați sunt păstrate momentan la secret.

Trebuie dezmințit zvonul care circulă prin Bănie legat de o posibilă plecare a mijlocașului Alex Crețu. Acesta este sub contract, este un jucător de bază și nu se dorește rezilierea / plecarea lui.

Hanca, vizat pentru plecare

Apoi, la capitolul plecări, în afara celor anunțați deja de Universitatea Craiova, în speță Bogdan Mitrea, Valerică Găman și Ionuț Vînă, oficialii Științei și-ar dori să ajungă la o înțelegere și cu Sergiu Hanca. Lucrurile sunt complicate și cu siguranță acesta se va prezenta mâine la reunire.

În fine, mâine, la prima ședință de reacomodare la efort, nu vor fi prezenți Basilio Ndong, Gjoko Zajkov, care au mers la naționalele lor, plus jucătorii români care sunt prezenți la loturile naționale.
Un alt absent va fi Raul Silva. Fundașul brazilia ajunge pe 16 iunie în Bănie, asta pentru că nu a găsit bilet de avion ca să ajungă mai devreme. În rest, toată lumea este aptă și gata de treabă.

Universitatea Craiova va efectua vizita medicală în două „tranșe“, pe 19 și 20 iunie. Iar miercuri, 21 iunie, este programată deplasarea în cantonamentul din Bulgaria. Știința va asuda la Bansko până în 6 iulie. Cât despre partidele amicale, acestea s-au stabilit și vor fi anunțate în curând.

Citește și: Băluţă face un pas în faţă: „Gândul meu a fost să revin acasă, dar sunt dezamăgit“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS