21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuniori | Academia „Gică Popescu“, evoluții apreciate la „Cupa speranțelor Vâlcea“

Juniori | Academia „Gică Popescu“, evoluții apreciate la „Cupa speranțelor Vâlcea“

Academia „Gică Popescu“ a reușit un parcurs bun și foarte bun la „Cupa speranțelor Vâlcea“. Competiție s-a desfășurat recent în Zăvoi și a adunat la start multe cluburi din întreaga țară.

Prima intrată în „focuri“ a fost grupa copiilor născuți în 2015. Jocurile s-au desfășurat în intervalul 26-28 mai, iar „GP“ Craiova a încheiat pe locul 2, din 14 echipe, după ce a pierdut în finală în fața echipei FC Brașov, scor 1-3.

Componența lotului pregătit de Ionuț Cimpoeru: Nikolas Manolea, Mihai Otu, Cristian Streață, Mathias Voica, Rareș Vîrvoreanu, Luca Pena, Rareș Crăciun, Codin Stănescu, Iannys Minea, Patrick Mirko Iliescu, Patrick Dobroiu, Rafael De Jesus Stemat, Mateo Stemat și Patric Voica.

Locul 1 pentru „GP“ la 2016

Un parcurs perfect l-a avut grupa de copii născuți în 2016. „GP“ a ocupat locul 1 la Cupa Speranțelor Vâlcea (2-4 iunie), după ce s-a impus în finală, scor 3-2, în fața echipei similare a clubului I-Sport Vâlcea.

Lotul grupei 2016 de la Academia „Gică Popescu“ a fost compus din: Dominic Logofătu, Nykolas Manolea, Cristian Streață, Eduard Lupu, Patrick Dobroiu, Andrei Nicolae și Andrei Stănică.

„Sunt mulțumit de modul cum s-au prezentat ambele grupe. Copiii au avut numai de câștigat din această competiție. Pot spune de pe acum că se anunță două generații de juniori talentați la Academia ‘Gică Popescu’. Nu intrăm în vacanță. Continuăm pregătirile pe toată perioada verii. Mai mult, o să participăm la foarte multe turnee în perioada următoare. O competiție importantă o vom organiza și noi, ca în fiecare an, „Cupa de vară“. Datele exacte le vom anunța curând. Asta în funcție și de disponibilitatea celorlalți antrenori ai cluburilor pe care intenționăm să le invităm“, a declarat antrenorul Academiei „Gică Popescu“, Ionuț Cimpoeru, pentru GdS Sport.

Citește și: FCSB – „U“ Craiova 1-2 | Declarațiile „leilor“ după cucerirea Supercupei de Tineret

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS