6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa Naţional U17 | CSS Craiova ţinteşte victoria şi în returul semifinalei cu Ghiroda

Cupa Naţional U17 | CSS Craiova ţinteşte victoria şi în returul semifinalei cu Ghiroda

Echipa de juniori sub 17 ani a grupării CSS Craiova o întâlneşte miercuri, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile“, pe CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Naţional U17. Trupa lui Alin Staicu s-a impus în meciul tur, susţinut în judeţul Timiş, de o manieră categorică, scor 3-0. Astfel, CSS Craiova porneşte cu prima şansă la calificarea în finala competiţiei.

„2-0 ştiu că este un scor periculos, dar la 3-0… E clar că nu trebuie să tratăm meciul cu indiferenţă, dar stăm liniştiţi datorită rezultatului din tur. Am mobilizat băieţii să fie conectaţi pentru acest meci şi vom da totul pe teren pentru victorie. Sunt sigur că vor veni foarte mulţi susţinători la acest meci şi vrem să lăsăm o impresie frumoasă înainte de finala din Cupa României. Am doi copii suspendaţi pentru acest joc: Ştefan Ilie şi Denis Marin. În schimb, faţă de meciul tur, revine la echipă şi căpitanul Gaşpar, care a fost plecat la lotul naţional şi eu cred că vom fi bine. Astăzi s-au antrenat bine, ieri – la fel. Trebuie să fie bine! În momentul de faţă suntem favoriţi, asta e clar“, a declarat antrenorul CSS-ului, Alin Staicu, pentru GdS Sport.

CCA a desemnat o brigadă din Piteşti

Partida de pe stadionul „Aripile“, CSS Craiova – CSC Ghiroda, va fi arbitrată de o brigadă din Piteşti. Central va fi Marius Naidin, asistenţi Lucian Tănase şi Mihai Eduard Rădulescu, iar rezervă Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel).

În cealaltă partidă-retur din semifinale, programată tot miercuri, de la ora 12.00, se vor întâlni ACS Transilvania Bistriţa şi ACS FC Bacău. În prima confruntare scorul a fost egal, 1-1.

„Acolo meciul este deschis oricărui rezultat. Cred că Bacăul este favorită la calificare, chiar dacă joacă în deplasare. Am urmărit cele două echipe, dar în special echipa din Bistriţa. Sunt echipe bune“, a comentat Alin Staicu.

Finala Cupei Naţional U17 va avea loc pe 27 mai.

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei. Ştiinţa are doi „lei“ în formula ideală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS