17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 - Portugalia U21 0-2 / Selecționata lui Săndoi a rămas datoare

România U21 – Portugalia U21 0-2 / Selecționata lui Săndoi a rămas datoare

România U21 a pierdut disputa cu Portugalia U21, scor 0-2, într-un meci amical disputat în Ghencea. Acesta a fost primul joc de pregătire al tricolorilor lui Săndoi din luna martie. Marți, 28 martie, ora 19.00, România U21 mai are programat un amical, cu Germania U21, pe stadionul Sibiu. 

Portugalia a început tare meciul de pe Ghencea. A stat aproape exclusiv în jumătatea de teren a României în primele 20 de minute. Doar Markovici a încercat să se zbată, a luat niște acțiuni pe cont propriu, dar a fost mereu blocat. Portughezii au deschis scorul prin Sousa, în minutul 24. Apoi, Pedro Neto, jucătorul legitimat la Wolves, a înscris al doilea gol al Portugaliei (36). La pauză, Săndoi a făcut 5 schimbări, iar „tricolorii” au părut ceva mai dezinvolți, dar fără a pune probleme la poarta adversă. România ar fi putut reduce din diferență în prelungiri, Birligea trimis în fața porții, dar niciun coechipier nu a urmărit faza pentru a trimite în plasă.

România U21: M. Popa – Țîrlea, Racovițan, Dican, Screciu, Dumitrescu – Miculescu, Pop, Pitu, Corbu – Markovic. Selecționer: Emil Săndoi.

Portugalia U21: Soares – Malheiro, Penetra, T. Araujo, Lelo – Costa – F. Conceicao, A. Sousa, D. Silva, Neto – H. Araujo. Selecționer: Rui Jorge.

Arbitru: Sorin Costreie 

Stadion: Ghencea (București).

Citește și: Alt record pentru Messi! Argentinianul a marcat al 800-lea gol al carierei în meciul cu Panama

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS