19 C
Craiova
marți, 6 iunie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalJohn Ene, fostul antrenor al Clinceniului, a fost găsit fără suflare

John Ene, fostul antrenor al Clinceniului, a fost găsit fără suflare

John Ene, fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni, a murit la vârsta de 52 de ani. John Ene a fost găsit fără suflare în dimineața zilei de miercuri, 22 martie, chiar de către familia sa. 

Tehnicianu a preluat formația din apropierea Bucureștiului în finalul sezonului trecut de Liga 1, însă echipa a retrogradat din cauza problemelor financiare.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta… Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Ionuț Teodorov pe Facebook, cel care deține clubul unde joacă fiul lui John Ene.

Cu o zi înainte de deces, un apropiat de-al lui John Ene a dezvăluit că acesta nu se simțea bine. Fostul portar urma un tratament pentru inimă de ceva timp, notează Digisport. 

John Ene a activat de-a lungul carierei sale la Steaua (juniori), Ceahlăul Piatra Neamț (1989-1991), FC Brașov (1991-1996), Tractorul Brașov (1997-2002), Lushnja (Albania, 2003), Dunărea Giurgiu (2003-2007) și Dunărea Oinacu (2012).

Dumnezeu să-l odihnească!

Citeşte şi: Trei olteni au impresionat LPF-ul şi se regăsesc în echipa etapei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS