6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTrei olteni au impresionat LPF-ul şi se regăsesc în echipa etapei

Trei olteni au impresionat LPF-ul şi se regăsesc în echipa etapei

Rezultatele pozitive înregistrate de FCU şi Universitatea Craiova în weekendul trecut nu puteau trece neobservate de cei de la LPF. Oficialii forului care organizează Superliga au apreciat evoluţiile a trei dintre jucătorii echipelor din Bănie. De la FCU s-a remarcat mijlocaşul Dragoş Albu, în timp ce de la Universitatea au fost ochiţi portarul Alexandru Popescu şi „vârful“ Jovan Markovic.

Iată cum arată echipa primei etape play-off/play-out:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova / 26 de ani) – A profitat din plin de şansa primită din partea antrenorului. Intervenţiile lui au dat siguranţă echipei.

FUNDAŞI:

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – A fost cel mai bun jucător din „derby-ul feroviar”, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Gabriel Mutombo (FC Botoşani / 27 de ani) – Sosit în pauza de iarnă, s-a integrat rapid şi a devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Flavius Stoican.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) – Căpitanul dobrogenilor a fost la înălţime şi în duelul cu Sepsi. Prinde pentru a cincea oară „Echipa etapei”.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) – A fost fundaşul stânga din play-off cu cel mai bun index Instat – 267. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI:

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) – Continuă evoluţiile formidabile din acest sezon. Are nouă goluri marcate, toate din acţiune.

Dragoş Albu (FCU Craiova 1948 / 22 ani) – A avut o prestaţie solidă la centrul terenului. Prin dubla reuşită în ultima rundă, a ajuns la patru goluri şi două pase decisive în 14 meciuri.

Constantin Grameni (Farul / 20 de ani) – Tânărul mijlocaş al Farului a înscris pentru a cincea oară în campionatul actual, în care mai are şi trei pase decisive.

ATACANŢI

Adrian Mazilu (Farul / 17 ani) – Noul puşti minute de la malul Mării Negre şi-a trecut iar numele pe tabelă, golul său dovedindu-se a fi decisiv.

Jovan Markovic (Universitatea Craiova / 21 de ani) – Un fotbalist cu o tehnică deosebită, capabil oricând să destabilizeze apărările adverse. A făcut-o şi în derby-ul cu FCSB, când a finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea!

Vitalie Damașcan (FC Voluntari / 24 de ani) – A ajuns la 10 goluri în ediţia curentă, dintre care nouă în tricoul grupării din Voluntari. Toate au fost reuşite din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 44 de ani – FOTO) – Adrian Mutu a pregătit foarte bine partida disputată pe terenul deţinătoarei titlului, meci în care Rapid şi-a creat multe ocazii, oferind adversarului o replică pe măsură.

Citeşte şi: Florin Drăgan: „Băieții au făcut un joc tactic foarte bun“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS