19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSepsi – FCU 4-0 / Greu la comisii, şi mai greu în iarbă!

Sepsi – FCU 4-0 / Greu la comisii, şi mai greu în iarbă!

FCU Craiova s-a zbătut din răsputeri ca să rejoace meciul cu Sepsi şi să anuleze victoria covăsnenilor de la “masa verde”. Această parte a misiunii a fost îndeplinită, dar nu a fost de ajuns ca să-şi vadă visul cu ochii. Rezultatul din iarbă a lăsat mult, mult de dorit. A fost 4-0 pentru covăsneni, astfel că obiectivul trupei lui Nicolo Napoli de a “prinde” play-off-ul s-a năruit. Evoluţia dezastruoasă de la Sf. Gheorghe a condus-o pe FCU pe locul 7.

Statistică oferită de flashscore.ro

Golurile covăsnenilor au fost marcate de Nicolae Păun (’7), Gurău (’16 – autogol), Aganovic (’44) şi Safranko.

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Bălaşa, Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun (’82, I. Gheorghe), Matei (’71, C. Matei), Rodriguez (’68, Papa) – Ştefănescu, Safranko (’71, Rondon), Aganovic (’82, Junior). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU Craiova: Gurău – Negru (’46, Paramatti), Duarte, Henriques, Huyghebaert (’65, Mascarenhas) – Albu, Achim – Ganea (’65, Piccolomo), Bauza, Bahassa – Chiţu (’46, Sidibe). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Dumitrescu ’72, Aganovic ’78, Tudorie ’81, Papa ’85 / Bahassa ’78.

A arbitrat: Radu Petrescu.

În urma acestui rezultat, Sepsi Sf. Gheorghe şi-a câştigat locul în play-off, alături de cele mai bune echipe din România: Farul, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Rapid.

Citeşte şi: FCSB – „U“ Craiova | Eugen Neagoe şi Andrei Ivan vor un rezultat pozitiv în Capitală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS