16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalToni Petrea şi Nicolo Napoli au admis că jocul a lăsat de dorit. Nu le-a plăcut nici Popa!

Toni Petrea şi Nicolo Napoli au admis că jocul a lăsat de dorit. Nu le-a plăcut nici Popa!

Chindia Târgovişte şi FCU Craiova au remizat la Ploieşti la capătul unui joc de uzură, cu durităţi şi fără ocazii de poartă.

La finalul partidei, antrenorul dâmboviţenilor, Toni Petrea, s-a plâns de maniera de arbitraj a centralul Cătălin Popa.

„A fost un meci de luptă, normal, se întâmplă să intri mai tare, să faci un fault peste limita regulamentului, deși nu cred c-a fost chiar așa. Uneori se face și exces de zel. Trebuie lăsat jocul mai liber, că e un sport de contact. Un meci modest, nu cu realizări foarte multe, dar se poate întâmpla, nu poți juca mereu bine. În ultima vreme am făcut jocuri bune, nu am reușit să acumulăm mai multe puncte, dar asta trebuie să fie deja istorie“, a spus Petrea. 

Nicolo Napoli a spus că a fost un meci de „nota 3“

De partea cealaltă, antrenorul echipei FCU, Nicolo Napoli, l-a arătat şi el cu degetul pe centralul Cătălin Popa, dar pentru că a permis jocul dur al gazdelor.

Pentru mine a fost război ce s-a jucat azi, nu fotbal. Se termina fiecare fază după 30 de secunde, maxim un minut. Arbitrul dădea fault la orice, nu a lăsat echipele să joace fotbal. Terenul e normal, puțin mai slab, dar se putea juca. Acesta e motivul pentru care a fost puțin fotbal, arbitrul nu a lăsat jocul liber. Nu se poate așa. În minutul 2 a fost intrare tare a lor, pentru care cred că trebuia cartonaș roșu, dar arbitrul nu a dat nimic. Are glezna umflată jucătorul nostru. Mai avem două partide, vedem ce putem să facem pentru a juca în play-off. Contează absența lui Bauza și a fanilor. Fără public nu e fotbal. Nota 3 pentru acest meci aș da“, a spus Nicolo Napoli.

Citeşte şi: Chindia – FCU 0-0 | Meci slab, rezultat pe măsură

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS