17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘi bogații mai plâng câteodată! Paris Saint-Germain, eliminată în optimile Cupei

Și bogații mai plâng câteodată! Paris Saint-Germain, eliminată în optimile Cupei

Paris Saint-Germain, cu vedetele Lionel Messi şi Neymar pe teren din primul minut, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Franţei. Campioana a pierdut cu 2-1, pe „Stade Velodrome“, în fața echipei Olympique Marseille.

Golurile lui OM din partida de miercuri seară au fost marcate de Alexis Sanchez (’31 – penalti) și Ruslan Malinovski (’57). PSG a punctat în prelungirile primei reprize, prin fundaşul Sergio Ramos (’45+2), care a trimis balonul cu capul în poartă, în urma unui corner executat de Neymar.

Paris Saint-Germain, deţinătoarea recordului de trofee în Cupa Franţei (14), nu a putut conta în acest joc pe starul francez Kylian Mbappe (accidentat). Acesta marcase cinci goluri în meciul din faza precedentă a competiţiei, în faţa amatorilor de la Pays de Cassel (7-0).

Rezultatele înregistrate miercuri în optimile de finală ale Cupei Franţei:

(+) Olympique Lyon – Lille OSC 4-2 la loviturile de departajare (2-2 la finalul timpului regulamentar); (+) FC Toulouse – Stade Reims 3-1; Vierzon (amatori) – (+) Grenoble (D2) 0-1; AJ Auxerre – (+) Rodez (D2) 2-3; Paris FC (D2) – (+) Annecy (D2) 5-6 la loviturile de departajare (1-1 la finalul timpului regulamentar); Angers – (+) Nantes 2-4 la loviturile de departajare (1-1 la finalul timpului regulamentar); (+) Olympique Marseille – Paris SG 2-1.

Astăzi, de la ora 22.00, se dispută partida Lorient – Racing Lens.

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în sferturile de finală. Tragerea la sorţi a meciurilor din această fază este programată în această seară. Sferturile de finală se vor juca pe 1 martie, iar semifinalele pe 5 aprilie. Finala este programată în data de 29 aprilie, pe Stade de France.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS