6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCU se va „juca“ la Comisia de Disciplină

Superliga | Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCU se va „juca“ la Comisia de Disciplină

Inedit în fotbalul românesc. Partida dintre Sepsi și FCU Craiova, de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a din Superliga, a fost încheiată în minutul 26! Asta din cauza scandărilor xenofobe și rasiste ale suporterilor echipei lui Mititelu.

În primă fază arbitrul Florin Chivulete a întrerupt meciul pentru zece minute, conform regulamentului. La revenirea de la cabine s-au auzit aceleași scandări din tribune, astfel că a arbitrul central a fluierat de final.

Soarta punctelor se va decide, probabil, la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, dar în mod clar FCU poate pierde jocul la „masa verde“.

UPDATE:

𝗣𝗥𝗘𝗖𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘 FCU: „Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări:

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal“.

Citește și: Rivaldinho, bucuros să-l vadă Rivaldo pe „Ion Oblemenco“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS