7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Hermannstadt | Măldărășanu: „Băieții mei vor face un meci bun“

„U“ Craiova – Hermannstadt | Măldărășanu: „Băieții mei vor face un meci bun“

Universitatea Craiova și AFC Hermannstadt se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă contând pentru etapa 23 din Superliga.

Tehnicianul grupării sibiene, Marius Măldărășanu, știe că misiunea din Bănie va fi foarte dificilă, dar are încredere în grupul său, chiar dacă are destui indisponibili.

„Tot timpul avem așteptări mari, chiar dacă jucăm împotriva unei echipe bune, cu jucători foarte buni din punct de vedere tehnic, cu viteză. Au un antrenor experimentat, care pregătește foarte bine jocurile… Universitatea Craiova este un club foarte bine organizat, de câțiva ani își dorește să ia campionatul. Ne așteptăm și la o asistență numeroasă a publicului, deci cu siguranță va fi un meci greu.

Noi am făcut meciuri foarte bune împotriva echipelor din play-off sau de sus, din clasament, și cu siguranță băieții mei vor face și mâine seară un meci bun“, declarat Marius Măldărășanu, într-un interviu acordat clubului sibian.

„Nu știm cum va fi terenul, dar condițiile vor fi la fel pentru ambele echipe. Și noi avem jucători cu calitate tehnică, și ei au, acum rămâne de văzut ce meci va ieși. Important este să câștige cei mai buni și îmi doresc să fim noi.

Am câștigat o dată împotriva lor, în tur, însă nu seamnă un meci cu altul. Și ei, și noi avem probleme. După cum știți, Baba, Antoche, Stoica și Ene sunt indisponibili, dar avem un lot bun. Orice jucător care vine de pe bancă trebuie să dea totul“, a subliniat Marius Măldărășanu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS