18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGjoko Zajkov, bucuros că a semnat cu Universitatea Craiova

Gjoko Zajkov, bucuros că a semnat cu Universitatea Craiova

-

Noul jucător al Universității Craiova, Gjoko Zajkov, a declarat că se bucură că va juca în Bănie. Fundașul macedonean a explicat ce l-a determinat să semneze cu Știința, dar și ce așteptări are. Vezi video!

Craiova e un club mare din România, printre cele mai mari. Am ales Universitatea Craiova pentru efortul și interesul pe care l-au arătat pentru ca eu să ajung aici. Apreciez asta mult. Am văzut că oamenii au încredere în mine, așa că a fost ușor să iau o decizie.

Mă simt bine din punct de vedere fizic. Am fost deja în pauză, pentru că am jucat în Ucraina. În această perioadă m-am pregătit.

E un campionat bun (Liga 1 – n.r.). Am auzit lucruri bune despre România. Voi da totul la fiecare meci și sper să vă văd cât mai repede (mesaj pentru fani – n.r.)“, a spus Gjoko Zajkov, pentru pagina de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

Gjoko Zajkov are 22 de meciuri la prima reprezentativă a Macedoniei de Nord și a făcut parte din lotul echipei naționale inclusiv la EURO 2020. Mijlocașul a venit la Universitatea Craiova liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Vorskla Poltava.

Citește și: FC Barcelona a trecut de Betis și va juca finala cu Real Madrid în Supercupa Spaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un bărbat a înjunghiat-o pe iubita adolescentă a fiului...

Un bărbat a înjunghiat-o pe iubita de 16 ani...

ȘTIRI GdS