12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLucas Perez și-a arătat devotamentul față de Deportivo cu vârf și îndesat

Lucas Perez și-a arătat devotamentul față de Deportivo cu vârf și îndesat

-

Spaniolul Lucas Perez a oferit o dovadă de mare iubire față de clubul Deportivo la Coruna, plătind jumătate de milion de euro grupării Cadiz, penultima clasată din LaLiga, pentru a juca la echipa de suflet din liga a treia.

„Președintele lui Cadiz, Manuel Vizcaino stabilise termenul limită de 31 decembrie pentru finalizarea transferului, iar Deportivo a anunțat achiziția atacantului, care a semnat până la sfârșitul sezonului viitor“, a scris publicația Marca, citată de Hotnews.

Afacerea este una foarte profitabilă pentru Cadiz, care în vară l-ar fi pierdut liber de contract pe Perez. Clubul va primi 1 milion de euro, din care 493.000 vor fi suportați de fotbalist, iar restul de Deportivo. Pe lângă această sumă, Perez a renunțat la aproximativ 900.000 de euro cât mai avea de primit până în vară!

Fostul jucător de la Arsenal Londra, West Ham și Rayo Vallecano, coboară astfel două divizii pentru a evolua din nou pentru clubul din Galicia. El a mai jucat pentru Deportivo în trei rânduri: 2013, 2015-2016 și 2017-2018.

Citește și: Premier League | Manchester City a dezamăgit în ultimul meci din 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS