10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMioveni – „U“ Craiova | Bon și Mitrea, convinși că o victorie ar scoate echipa din impas (VIDEO)

Mioveni – „U“ Craiova | Bon și Mitrea, convinși că o victorie ar scoate echipa din impas (VIDEO)

-

Bulversată de ultimele evenimente, Universitatea Craiova trebuie să strângă rândurile și să-și vadă în continuare de drum în Superligă. Alb-albaștrii au totdată obligația să-și demonstreze valoarea în ultimele apariții din acest an calendaristic, când întâlnesc echipe mai slab cotate și, în mod normal, ar trebui să strângă minimum patru puncte.

Prima provocare pentru Universitatea Craiova o reprezintă disputa cu CS Mioveni, din cadrul etapei 20, programată luni, de la ora 20.30, în deplasare.

Partida de pe stadionul „Orășenesc“ va fi arbitrată de Adrian Cojocaru (Galați). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Marius Badea (Vâlcea). Al patrulea oficial va fi Andrei Moroiță (Ploiești).

VAR-ul va fi asigurat de Andrei Chivulete (București) și Ionel Dumitru (Gherghița).

Observator din partea CCA va fi Marian Dorobanțu (Buzău). LPF l-a desemnat supervizor pe Ion Craiu (București).

Dragoș Bon promite o atitudine bună

Numit să asigure interimatul în această perioadă dificilă, Dragoș Bon îi asigură pe suporterii Universității Craiova că echipa va da totul ca să obțină punctele și să restabilească liniștea.

Descoperă oferta Superbet de pariuri pentru Superligă și alege-ți favoritele!

„E clar că ne așteaptă un joc dificil. Situația mentală, coroborată cu ultimele rezultate, ne face să ne așteptăm la o partidă dificilă. Ceea ce pot să vă spun este că, atât eu, cât și băieții, vom face tot ce depinde de noi omenește ca să reușim să luăm cele trei puncte și să ne reabilităm puțin în fața suporterilor. Și ei trec printr-un moment la fel de greu, pentru că îi știm foarte bine cât sunt de pătimași. Ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toți. De asta vreau să vă garantez că vom face tot ce depinde de noi să reușim să aducem cele trei puncte. Vrem să avem un nou punct de plecare, pentru că așa-i la fotbal, următorul joc te poate reabilita și îți poate aduce entuziasmul de care ai nevoie în viitor“, a spus Bon.

Sunt probleme de lot

„Interimarul“ a spus ce obiective și-a trasat pentru acest prim joc și a admis că sunt probleme de lot în continuare.

„Încercăm să reglăm anumite lucruri din punct de vedere tehnico-tactic. Am discutat despre ele din prima zi cu băieții și muncim foarte mult din punctul acesta de vedere. Încercăm să ne analizăm atât pe noi, cât și pe adversar. Sperăm să arătăm destul de bine luni seară, la Mioveni. Ei nu au o poziție bună în clasament, toată lumea o știe. Și la ei, prin schimbarea de antrenor, când a venit domnul Stoica, au avut ceva rezultate pozitive. Sunt o echipă cu experiență, cu talie, bine organizată, care practică un joc defensiv destul de aglomerat, cu cinci fundași. Trebuie să avem mare grijă la contraatac și să avem răbdare“, a explicat Dragoș Bon.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Avem probleme de lot. Cum bine știți, încă nu ne putem baza pe Elvir Koljic, iar Martic încă se resimte după accidentarea pe care a suferit-o… Sperăm ca Baiaram să fie recuperat până la ora partidei și să reușim să aliniem un unsprezece competitiv, care să ne aducă un joc spectaculos, dar și cele trei puncte“, a completat Dragoș Bon.

Bogdan Mitrea: „O victorie ne-ar debloca“

Din rândul jucătorilor, fundașul Bogdan Mitrea a recunoscut că echipa nu stă extraordinar din punct de vedere mental și crede că o victorie cu CS Mioveni ar fi de „aur“.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„O să fie un meci greu, chiar dacă întâlnim o echipă aflată pe ultima poziție în clasament. Au și ei o grămadă de probleme, iar pe noi ne interesează cele trei puncte. O să ne fie greu, pentru că traversăm o perioadă mai delicată, dar sunt optimist. Mergem cu încredere la Mioveni. Cred că este o problemă mentală (la echipă – n.r.). O victorie ne-ar debloca cu siguranță, ne-ar aduce pe drumul cel bun“, a comentat Bogdan Mitrea.

Superliga, etapa 20

Vineri, 9 decembrie:
Sepsi – Voluntari 1-1
Sâmbătă, 10 decembrie:
Hermannstadt – Farul 4-0
Duminică, 11 decemmbrie:
U Cluj – UTA 0-0
ora 17.30: Botoșani – CFR Cluj
ora 20.30: Chindia – FCSB
Luni, 12 decembrie:
ora 17.30: FCU – Argeş
ora 20.30: Mioveni – „U“ Craiova
Miercuri, 14 decembrie:
ora 19.00: Rapid – Petrolul

Clasament:
1.Farul 44 (41:18)
2.CFR Cluj 40 (32:17)
3.Rapid 34 (23:17)
4.FCSB 32 (33:24)
5.„U“ Craiova 32 (23:21)
6.Hermannstadt 30 (25:20)
7.Sepsi 29 (33:16)
8.Petrolul 29 (19:20)
9.Voluntari 25 (18:19)
10.Argeș 22 (15:27)
11.Chindia 21 (22:25)
12.Botoșani 20 (16:32)
13.FCU 19 (19:23)
14.’U’ Cluj 19 (13:21)
15.UTA 18 (17:28)
16.Mioveni 8 (11:32)

Citește și: Superliga | Hermannstadt – Farul 4-0. Sibienii au pornit excelent pe noul stadion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS