9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României | Mirel Rădoi a tunat după remiza cu Ocna Mureș: „Am fost penibili!“

Cupa României | Mirel Rădoi a tunat după remiza cu Ocna Mureș: „Am fost penibili!“

Universitatea Craiova a înregistrat un rezultat halucinant în etapa a 2-a din Grupa D a Cupei României, 1-1 cu CS Ocna Mureș, o echipă de Liga 3! La finalul meciului de la Zlatna, antrenorul Științei, Mirel Rădoi, și-a făcut praf elevii. El a taxat și condițiile puse la dispoziție de organizatorii jocului.

Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți: am câștigat un punct! De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalti clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul. Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe.

Tot se vorbește în ultimii ani despre această competiție, că anumite echipe o desconsideră. Putem să dăm asigurări că, de la anul, dacă voi mai fi aici, o vom desconsidera și noi! Pentru că nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva! Staff-ul se schimbă într-o saună… Vorbim să producem jucători pentru echipa națională. Păi pe astfel de terenuri există cel mai mare risc de accidentare. Ok, și adversarii joacă pe același teren, dar condiții trebuie să fie altele, ca să luăm și noi Cupa în serios“, a tunat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Este nerăbdător să treacă la „curățenie“

Mirel Rădoi nu a conceput atitudinea și implicarea multor jucători la care a apelat la Zlatna. El a punctat că abia așteaptă să vină vremea să tragă linie și să refacă lotul.

„Să revenim la meci, am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare. E clar că adversarul va echilibra diferența de valoare prin ambiție, dar e inadmisibil! Noi am avut jucători care se plâng că nu au minute, iar în seara asta au avut aproape o partidă să-și arate nivelul. Probabil ei cred că glumesc când spun că fiecare partidă e o evaluare pentru mine. Dar o să vadă în iarnă că ceea ce vorbesc e serios. Nu iau pe nimeni la mișto!

Indiferent de rezultatul din seara asta, condițiile pe care le-am găsit… Până și nocturna nu se ridică la nivelul care trebuie. Nu înseamnă că din cauza asta nu am câștigat în această seară, era o discuție separată. Vizavi de această partidă, am fost penibili cu toții. Cel mai rău îmi pare de cei care nu au fost în lot, de suporterii noștri. Acum trebuie să vedem ce facem ca să încercăm să nu trecem printr-o altă rușine în Giulești“, a declarat Mirel Rădoi.

Cupa României, Grupa D:

Miercuri, 9 noiembrie: Minaur Baia Mare – AFC Hermannstadt 2-3, Chindia Târgovişte – FC Argeş 1-1, CS Ocna Mureş – Universitatea Craiova 1-1.

Clasament: 1. „U“ Craiova 4 (3-1), 2. Ocna Mureş 4 (2-1), 3. Hermannstadt 3 (3-4), 4. Argeş 2 (1-1), 5. Baia Mare 1 (2-3), 6. Chindia 1 (1-2).

Etapa viitoare (7 decembrie): FC Argeș – Universitatea Craiova, AFC Hermannstadt – Chindia Târgoviște, CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare.

Următorul meci al formației Universitatea Craiova va avea loc în Superligă. Știința o va întâlni sâmbătă, în etapa a 18-a, de la ora 20.30, pe stadionul „Giulești“, pe Rapid.

Citește și: Cupa României | Universitatea Craiova, evoluție „încețoșată“ pe maidanul de la Zlatna

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS