16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Laszlo Balint, în locul lui Ilie Poenaru la UTA Arad

Superliga | Laszlo Balint, în locul lui Ilie Poenaru la UTA Arad

Clubul UTA Arad a anunţat, marţi, pe site-ul oficial că tehnicianul Laszlo Balint va fi reinstalat în funcţia de antrenor principal al echipei, cu care va semna un contract până la finalul actualului sezon al Superligii. Acesta îl înlocuieşte pe Ilie Poenaru, care şi-a încheiat colaborarea cu arădenii tot astăzi.

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru şi a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunţă rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulţumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad şi le dorim mult succes în viitor!“, se arată în mesajul clubului arădean.
Ilie Poenaru fusese prezentat de UTA pe 23 mai, iar acum lasă echipa pe penultimul loc în Superligă, cu 16 puncte.

„Gyuszi“, omul casei!

„Clubul UTA anunţă că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă – după mai bine de un deceniu – revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care şi-a reafirmat mereu ataşamentul faţă de culorile roş-albe. Ne bazăm pe ambiţia lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA şi avem încredere în viitor! Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire din vară. Bine ai revenit, Gyuszi!“, au transmis reprezentanţii grupării UTA Arad.

În vârstă de 43 de ani, Laszlo Balint a antrenat formaţia UTA timp de doi ani şi jumătate, între 1 iulie 2019 şi 31 ianuarie 2022, de numele său legându-se promovarea formaţiei arădene în Liga 1. Acesta le-a mai antrenat pe Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, FK Csikszereda, Sportul Snagov, Metaloglobus şi Universitatea Craiova.

Laszlo Balint redebutează pe banca formaţiei UTA Arad într-un meci împotriva Petrolului. Disputa va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti.

Citeşte şi: Are Ştiinţa cu ce se lăuda de data asta. Vezi cine a prins echipa etapei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS