17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRapid – Farul, derbiul care deschide etapa a 15-a din Superligă

Rapid – Farul, derbiul care deschide etapa a 15-a din Superligă

Runda a 15-a din Superligă începe în forță, cu un duel între primele două clasate. Ocupanta locului secund, Rapid, întâlnește vineri, 21 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Giulești“, pe Farul, liderul la zi.

„Suntem extrem de motivați“

Duelul este cu atât mai interesant cu cât ambele echipe au pe bancă tehnicieni cu nume „grele“, Adrian Mutu, respectiv Gică Hagi, ambii cu „foame“ de trofee.

„Eu cred că nivelul de dificultate al acestui meci nu mai poate fi pus în discuţie. Ne aşteaptă un meci cu echipa de pe primul loc, un meci complicat. De aceea suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm. Încercăm să demonstrăm că suntem o echipă bună la fiecare meci, iar următoarele meciuri ne vor da nişte răspunsuri, pentru a putea pregăti echipa pentru obiectivul nostru. Acest meci cu Farul este unul extrem de important. Vrem să rămânem acolo sus şi să micşorăm distanţa dintre noi. Ei sunt campionii de toamnă“, a declarat Adrian Mutu, conform Digi Sport.

Va fi un meci foarte frumos pentru că amândouă echipele sunt în formă, au demonstrat acest lucru. Sper să avem puterea să ne impunem jocul, să dictăm ritmul şi intensitatea şi să luăm cele 3 puncte. Farul a demonstrat până acum că este una dintre cele mai bune din campionat, are cele mai multe goluri marcate şi foarte puţine primite. Suntem încrezători, dar în acelaşi timp conştienţi că întâlnim o echipă foarte bună, care joacă foarte bine acasă şi care va avea publicul de partea ei“, a comentat Gică Hagi.

CCA l-a desemnat pe Kovacs   

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a desemnat pe Istvan Kovacs (Carei) să împartă dreptatea pe „Giulești“. Acesta va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene (Vaslui) și Mihai Marica (Bistrița), respectiv de rezerva Bogdan Dumitrache (București). VAR-ul va fi asigurat de Horia Mladinovic (București) și Vasile Marinescu (București).

În acest moment, Farul Constanţa ocupă primul loc în clasamentul Superligii, cu 33 de puncte, urmată de Rapid (28 de puncte) şi CFR Cluj (25 de puncte), ultima având cu două jocuri mai puţin disputate.

Citește și: LPF a anunţat observatorii etapei a 15-a din Superligă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS