17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFlamengo a câştigat Cupa Braziliei la loviturile de departajare

Flamengo a câştigat Cupa Braziliei la loviturile de departajare

Flamengo a cucerit al patrulea său trofeu în Cupa Braziliei, miercuri, pe legendarul stadion „Maracana“ din Rio de Janeiro, după 6-5 cu Corinthians, la loviturile de departajare, transmite EFE, agenţie citată de Agerpres. După cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. Pedro a marcat pentru echipa carioca (‘7), iar golul formaţiei paulista a fost reuşit de Giuliano (’82). În prima manşă scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare, pentru Flamengo au transformat David Luiz, Leo Pereira, Everton Ribeiro, Gabigol (Gabriel Barbosa), Everton Cebolinha şi Rodinei. Pentru Corinthians au înscris Fabio Santos, Giuliano, Renato Augusto, Yuri Alberto şi Maycon. Filipe Luis a ratat de la Flamengo, iar Fagner şi Mateus Vital, de la învinşi.

Câştigătoarea trofeului are locul asigurat în ediţia 2023 a competiţiei Copa Libertadores.

Meciul s-a desfăşurat în faţa a 68.000 de spectatori.

Cassio (Corinthians) a fost ales cel mai bun portar al competiţiei, iar uruguayanul De Arrascaeta a obţinut distincţia de cel mai bun jucător.

Flamengo va disputa pe 30 octombrie şi finala competiţiei Copa Libertadores cu altă formaţie braziliană, Athletico Paranaense, la Guayaquil (Ecuador).

Citeşte şi: Clubul Petrolul Ploieşti, amendat după deplasarea de la Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS