4.4 C
Craiova
marți, 6 decembrie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalDevis Mangia, suspendat pentru „o abatere sexuală“

Devis Mangia, suspendat pentru „o abatere sexuală“

Fostul antrenor al Universității Craiova, Devis Mangia, a fost suspendat temporar de Federația de Fotbal din Malta.

„Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației“, se precizează într-un comunicat.

De asemenea, forul din Malta precizează că Mangia și-a arătat disponibilitatea de a lămuri lucrurile, iar la următorul meci, amicalul cu Israel, din această seară, echipa națională va fi condusă de secundul Davide Mazzotta.

Publicația Times of Malta, citată de Sport.ro, a scris că Devis Mangia a fost suspendat după ce federalii au primit o plângere din partea unui jucător al echipei naționale, care l-ar acuza pe tehnician de „o abatere sexuală“. Sursa citată precizează că jucătorul Maltei a informat Federația despre presupusul incident în cursul zilei de duminică.

„Am încercat de mai multe ori să obținem o reacție de la antrenorul italian în cursul zilei de marți, dar nu am reușit. Am contactat și jucătorul implicat, care ne-a spus că nu va face mai multe comentarii în momentul de față, iar întrebările trebuie trimise către Federație“, a scris publicația malteză.

Devis Mangia antrenează naționala Maltei din decembrie 2019, iar contractul său ar fi trebuit să se încheie la finalul anului următor.

Tehnicianul italian a pregătit-o pe Universitatea Craiova în perioada mai 2017 – aprilie 2019, reușind să câștige Cupa României în 2018.

Citește și: „Tineretul“ lui Emil Săndoi a remizat cu Țările de Jos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS