9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu a răbufnit: „Dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalti!“

Sorin Cârţu a răbufnit: „Dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalti!“

Universitatea Craiova s-a impus împotriva celor de la FCSB, scor 2-1 (1-1), duminică seară, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 11-a a din Liga 1.

Golul marcat de FCSB, prin Andrea Compagno din lovitură de pedeapsă, în minutul 45+6, este unul contestat vehement de tabăra celor de la Universitatea Craiova. Președintele Ştiinţei, Sorin Cârțu, critică și el decizia arbitrilor de la penalty, însă este mulțumit de faptul că acel duel nu a influențat decisiv deznodământul partidei.

Ei au simțit că acel fault evident pe care l-a suportat Markovic nu a fost, dar când s-a dat penalty la faza noastră, acordat de VAR… aș propune ca această „barzelleta“ (n.r. – glumă, în italiană) pe care a creat-o jucătorul italian (n.r. – Andrea Compagno) să fie preluată de școala de antrenori și exemplificată la toți jucătorii, antrenorii, un mod de a dribla foarte interesant. A dribla – dau minge în față, o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv, hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei.

Sigur, a venit repriza a doua. A venit și golul doi. Până la urmă este bine că am păstrat rezultatul și este o victorie deosebită. E bine că echipa a fost conectată foarte bine pentru această partidă. În general, meciurile pe care le ai cu FCSB, CFR, Rapid, intră într-o categorie a meciurilor speciale și, pe lângă ce pregătesc și transmit antrenorii, vin și jucătorii cu un plus al lor de stare de spirit. Astăzi, eu sunt mulțumit că s-a făcut dreptate pentru că ar fi fost păcat ca acest meci să nu se fi terminat cu o victorie a noastră”, a declarat Sorin Cârțu

Citeşte şi: „U“ Craiova – FCSB 2-1 | Concluziile jucătorilor de la finalul derbiului (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS