9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalClaudiu Bălan este la mare căutare! Trei echipe sunt interesate de atacantul craiovean

Claudiu Bălan este la mare căutare! Trei echipe sunt interesate de atacantul craiovean

Cum orice început are şi un sfârşit, Claudiu Bălan şi-a încheiat aventura la FCU Craiova în această săptămână. Atacantul de 28 de ani a contribuit din plin la ascensiunea echipei patronate de familia Mititelu, fiind golgheterului acesteia în fiecare sezon până în Liga 1. În şase partide disputate în acest sezon pentru FCU, Claudiu Bălan nu a reușit să marcheze vreun gol, iar acest lucru a condus la plecarea sa.

Claudiu Bălan şi conducătorii lui FCU nu au ajuns la un numitor comun în privinţa unui nou contract şi şi-au strâns mâinile.

„A fost o despărțire grea, extrem de grea. Mă doare sufletul, dar nici eu nu mai puteam să rezist la atacurile de pe rețele de socializare la care am tot fost supus în ultimele luni. Plecarea mea de la FCU consider că este cea mai bună soluție pentru ambele părți. Să știți că la un raport preț și bani cheltuiți cu mine consider că am fost cel mai sufletist și util jucător pentru această echipă, față de alții care au fost pe aici și au câștigat sume importante de bani. Spun asta, deoarece am tot fost acuzat de unii suporteri că i-am mâncat lui Adrian Mititelu foarte mulți bani degeaba. Nu este deloc adevărat!“, a afirmat Claudiu Bălan, pentru Prosport.

Aşa cum era de aşteptat, în locul lui Bălan au ajuns mult mai tinerii Jibril Ibrahim (19 ani) și Vladislav Blănuță (20 de ani), jucători ce pot fi valorificaţi mai uşor şi mai avantajos în cazul în care vor avea reuşite.

„Telefonul meu este în continuare deschis“

Claudiu Bălan aşteaptă oferte concrete, iar o posibilă destinaţie pentru el ar fi CSA Steaua. Întrebat dacă ar semna cu gruparea din eşalonul secund, Claudiu Bălan s-a arătat interesat de a evolua în tricoul roş-albastru.

„Acolo joacă Gugu, cel care a fost căpitan la noi, la Craiova. După ce am reziliat, am mai fost căutat de câteva echipe din Liga 2. Cu Daniel Oprița (antrenorul Stelei – n.r.) am mai lucrat pe la Reșita și mă bucur că mă apreciază. Nu am fost căutat de nimeni de la Steaua, dar telefonul meu este în continuare deschis. Orice ofertă este bine venită pentru mine. Eu le voi analiza pe toate și voi lua cea mai bună decizie”, a declarat Claudiu Bălan.

Declaraţia vine după ce Daniel Oprița s-a arătat interesat de Claudiu Bălan.
„Am citit că și-a reziliat contractul Claudiu Bălan, de la Craiova lui Mititelu, atacantul. El poate fi transferat în perioada asta de orice echipă, oricând, doar că nu știu dacă dacă-mi mai permite bugetul. Da, m-ar interesa“, a spus Daniel Oprița, în cadrul emisiunii „Națiunea Stelistă“, difuzată pe YouTube.

De serviciile lui Claudiu Bălan s-au arătat interesate şi două formaţii din Superligă, FC Voluntari şi U Cluj.

Citeşte şi: Liga Campionilor | Programul şi rezultatele meciurilor din prima etapa a fazei grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS