13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi, după „U“ Craiova – Mioveni 1-0: „O victorie frumoasă, dar chinuită“ (VIDEO)

Mirel Rădoi, după „U“ Craiova – Mioveni 1-0: „O victorie frumoasă, dar chinuită“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova și-a trecut în cont punctele din etapa a 5-a din Superligă, impunându-se cu 1-0, la Severin, în fața echipei CS Mioveni. La finalul întâlnirii, tehnicianul Științei, Mirel Rădoi, s-a declarat mulțumit de rezultat, dar a recunoscut că munca și ocaziile avute puteau fi risipite pe final, dacă Antal nu rata penaltiul.

„A fost o partidă delicată și ne așteptam ca adversarul să ne pună probleme în momentul în care avem posesie. Mioveni este o echipă foarte bine organizată, ne-a arătat-o și nouă, după ce a arătat-o și contra CFR-ului, Farului și FCSB-ului. A fost aproape să scoată un egal cu noi. Din punctul meu de vedere era nemeritat, pentru că am avut situații clare de a marca. Dacă reușeam să marcăm golul al doilea lucrurile stăteau cu totul altfel. Din ce am înțeles a fost penalti indiscutabil. Cu puțin noroc, ținând cont de penaltiul ratat, victoria este meritată. Este o victorie frumoasă, dar chinuită în același timp“, a spus Mirel Rădoi. VEZI VIDEO!

În etapa viitoare, Universitatea Craiova va juca împotriva Chindiei Târgoviște. Meciul va avea loc duminică, 21 august, de la ora 18.30, la Buzău.

Până atunci, Știința va schimba frontul și va juca în play-off-ul Conference League. Joi, 18 august, de la ora 20.30, alb-albaștrii vor evolua la Severin, în manșa tur, cu Hapoel Beer Sheva. Returul play-off-ului va avea loc pe 25 august, în Israel.

Citește și: „U“ Craiova – CS Mioveni 1-0 | Victorie muncită și cu emoții, cu argeșenii lui Pelici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS