17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Croitoru se bucură de concurența pe care o are la echipă

Marius Croitoru se bucură de concurența pe care o are la echipă

FCU Craiova a reușit o victorie importantă vineri seară, la Pitești, 2-0 cu FC Argeș, iar antrenorul oltenilor, Marius Croitoru, debordează de moral. El consideră că succesul înregistrat a fost muncit, dar normal ținând cont de modul cum arată echipa sa în momentul de față.

Meci greu, exact cum anticipam înainte de începutul partidei. O echipă bună, care a câștigat meciurile de acasă și era si normal sa fie un meci dificil. Dar, încă o dată, băieții au dovedit ca sunt buni, vrem sa devenim o echipă bună, mai bună decât am fost, iar ca să facem lucrul acesta trebuie să câștigăm și pe terenul echipelor care au jucat anul trecut în play-off. 

Avem un lot în care toată lumea, la momentul oportun, va prima șansă. Că va fi fortuită, că va fi în funcție de adversar sau în funcție de tactică, este clar că tuturor le va veni rândul. Pe tabla de șah nu sunt numai regi și regine, mai avem și pioni. Așa e normal, nu?“, a spus Marius Croitoru, la Digi Sport.

Laude la adresa lui Compagno

Tehnicianul echipei FCU l-a lăudat pentru reușitele de la Pitești, și nu numai, pe atacantul italian Andrea Compagno.

„Andrea Compagno e un atacant care deja a atras atenția echipelor din București, un atacant care marchează. Cei care au fost înaintea mea nu au beneficiat de aportul lui, dar a reintrat pe parcurs și încă o dată dovedește că – ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe, dar cred că voi alege prima variantă. El dovedește meci de meci că este un jucător important pentru campionatul din România“, a comentat Croitoru.

Acesta nu a dorit să facă afirmații despre o posibilă plecarea a lui Compagno la FCSB: „Nu este treaba mea, este treaba patronului. Eu sunt antrenor și doar atât“.

Papadopoulos mai stă pe tușă

Întrebat despre fundașul grec Kyriakos Papadopoulos, Marius Croitoru a spus: „Fizic nu este la nivelul la care sunt colegii lui și la care mi-aș dori eu să fie, dar este un jucător care poate suplini diferența de pregătire prin intelegență. Este un jucător de mare valoare, a jucat la unele dintre cele mai mari echipe din Germania. Nu este la îndemâna oricărui jucător să joace în Bundesliga. Clar va fi un mare câștig pentru noi. Este un jucător cu experiență și ne dorim să fie bine cât mai repede“, a declarat Marius Croitoru.

Citește și: FC Argeș – FCU Craiova 0-2 final! Victorie importantă pentru oltenii lui Croitoru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS