6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi, prezentat la Universitatea Craiova: „Am venit să muncesc“ (VIDEO)

Mirel Rădoi, prezentat la Universitatea Craiova: „Am venit să muncesc“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova a organizat în această după amiază o conferinţă de presă în care l-a prezentat pe noul antrenor: Mirel Rădoi. Staff-ul acestuia îi cuprinde pe „secunzii“ Mihai Ianovschi şi Virgil Andronache, dar şi pe antrenorul cu portarii Robert Tufişi. Se doreşte şi cooptarea lui Florin Constantinovici.

Amfitrion a fost preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, care a explicat în primul rând de ce numirea lui Rădoi nu s-a produs înainte de începutul campionatului. „Sorinaccio“ a explicat apoi care sunt obiectivele fostului său jucător de la Extensiv, dar a dezbătut şi problema îmbunătăţirii lotului. VEZI VIDEO!

Foto: Alex Vîrtosu

Mirel Rădoi: „Nu o să auziţi cuvinte măreţe de la mine

La rândul său, Mirel Rădoi s-a arătat încântat de noua postură şi a punctat că a venit să muncească, nu să promită lucruri măreţe. El consideră că ştie potenţialul echipei şi speră să debuteze cu o victorie în meciul cu Zorya Luhansk. Apoi o să ia lucrurile pas cu pas şi să încerce să o ducă pe Universitatea Craiova acolo unde îi este locul.

„Trebuie să recunosc că sunt puţin emoţionat. Pot să spun că este un vis îndeplinit. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de la mine. Am venit să muncesc în primul rând, să rezolvăm problemele care sunt, pentru că asta ar însemna să nu fim sinceri, să nu recunoaştem că nu sunt probleme. Dacă nu ar fi fost, eu nu aş fi acum în faţa dumneavoastră.

Vreau să-i mulţumesc lui Giuszy pentru ce a făcut, iar de aici o să continuăm noi lucrurile pozitive pe care le-au realizat şi să schimbăm lucrurile care nu au funcţionat. Nu o să mă auziţi că am venit să câştig campionatul. Nu pot garanta aşa ceva! Avem speranţe cu toţii, muncim, dar eu nu pot să promit aşa ceva. Indiferent de ce performanţe vorbim, astea nu pot fi realizate decât dacă luăm fiecare partidă în parte, iar cel mai important meci pentru noi este meciul de joi, cu Zorya“, a spus Rădoi.

„Mă aştept la o schimbare de atitudine“

Mirel Rădoi consideră că ştie potenţialul echipei şi speră să debuteze cu o victorie în meciul cu Zorya Luhansk.

„N-aş vrea să facem o evaluare publică asupra lotului, pentru că nu e normal şi ar fi o lipsă de respect faţă de jucători. Vom vedea curând pe ce poziţii vom avea nevoie de jucători şi dacă vom avea. Nici sistemul de joc nu este conturat, chiar dacă am unele idei.

Va trebui să vedem cum se prezintă jucătorii, pentru că este o perioadă foarte scurtă până la primul meci. Întâlnim un adversar foarte bun, joacă 4-3-3, cu o dinamică foarte bună, cu jucători foarte tineri. Nu are nimeni bagheta magică, vă asigur de asta. Ne dorim să ne calificăm, joi, în play-off-ul Conference league. După aceea vrem să accedem în play-off-ul Ligii 1 şi tot aşa.

Pentru meciul cu Zorya mă aştept la o schimbare de atitudine. E singurul lucru pe care-l putem face într-o perioadă atât de scurtă. Vom avea 2 zile în care vom lucra şi tactic, dar perioada e foarte scurtă şi băieţii nu le pot asimila pe toate. Trebuie să depistăm problemele care au dus la înfrângerea din tur ca să nu se repete şi în retur“, a comentat Mirel Rădoi.

Citeşte şi: Conference League | Programul meciurilor din manşa a doua a turului 3 preliminar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS