10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | ACSO Filiași, învingătoare la Rovinari (EXCLUSIV)

Amical | ACSO Filiași, învingătoare la Rovinari (EXCLUSIV)

Divizionara C ACSO Filiași își continuă pregătirile pentru noul sezon competițional. Sâmbătă, echipa antrenată de Victor Naicu și Cosmin Fruntelată s-a impus categoric, cu 3-1, în amicalul susținut la Rovinari, în fața formației locale, Jiul.

Golurile doljenilor au fost marcate de ghanezul Mussa, Cosmin Calu și Alex Vulpe.

ACSO Filiași: Constantinescu – Scuturoiu, Voinescu, Robert Stancu, Calu – Călin, Armășelu, Rovența, Crețu – Manolescu, Fotescu. Au mai intrat: Uruiocea – Militaru, Abagiu, Vulpe, Miere, Udrea, Tudor.

„Sunt încă mulți jucători noi și suferim la relațiile de joc, dar perspectivele sunt bune. E chestiune de timp până se sudează relațiile de joc și îi aducem pe toți la același nivel de pregătire. Sunt convins că-i pot aduce la un nivel bun și la prima etapă să arătăm bine“, a declarat antrenorul Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Bilanț pozitiv în amicale pentru ACSO Filiași

Următorul test pe care-l va susține ACSO Filiași va avea loc miercuri, de la ora 10.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin. Oponentă va fi Viitorul Șimian, echipă care în urmă cu o săptămână se impunea pe stadionul „Orășenesc“ din Filiași cu 6-2. A fost acel test în care elevii lui Victor Naicu aveau 2-0 în minutul 60, iar în momentul în care au intrat jucătorii veniți în probe s-a ales „praful“ de toată munca.

În fine, ACSO Filiași a mai susținut trei jocuri de verificare în afara celor amintite mai sus. A obținut victorii la scor cu Metropolitan Ișalnița și Academia „Gică Popescu“ U19, și a remizat, 1-1, cu Universitatea Craiova U19.

Citește și: Amical | Universitatea II Craiova, perdantă în fața echipei ACB Ineu (GALERIE FOTO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS