10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRobert Lewandowski, prezentat oficial la FC Barcelona

Robert Lewandowski, prezentat oficial la FC Barcelona

Atacantul polonez Robert Lewandowski s-a declarat „mândru“, dar şi conştient de „provocarea enormă“ care îl aşteaptă la FC Barcelona. El a fost prezentat astăzi, oficial, pe „Camp Nou“, cu o săptămână înainte de începerea La Liga, ediţia 2022-2023.

Internaţionalul polonez a fost transferat, pe 19 iulie, de la Bayern Munchen, pentru suma de 50 de milioane de euro. Lewandowski a semnat cu Barca pentru o perioadă de cinci ani.

„Sunt foarte mândru că sunt aici (…) Este o provocare uriaşă pentru mine, nu doar ca atacant, dar de asemenea pentru a insufla şi coechipierilor dorinţa de a da tot ce au mai bun pe teren“, a spus Lewandowski (33 ani).

„Ştiu că nu a fost uşor pentru club în ultima vreme (…) dar ştiu că această echipă poate mult mai mult, are un potenţial enorm“, a adăugat el.

Laporta are așteptări mari de la Robert Lewandowski

Preşedintele grupării blaugrana, Joan Laporta, a fost prezent alături de polonez. El a spus că aşteaptă multe de la fostul marcator al lui Bayern, autor a 344 de goluri în 375 de meciuri în cei 8 ani petrecuţi în Bundesliga.

„Este o zi istorică (…) Aducerea lui Robert nu a fost deloc uşoară“, a punctat Laporta, citat de Agerpres.

FC Barcelona va debuta în noua ediţie din La Liga pe 13 august, acasă, contra echipei Rayo Vallecano. 

Citește și: Nicuşor Bancu, după evoluţia ruşinoasă cu Zorya: „Nu credeam că sunt atât de buni”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS