14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea l-a cedat pe Gustavo în Iran, la Tractor FC. „Am Craiova în inimă pentru totdeauna!“

Universitatea l-a cedat pe Gustavo în Iran, la Tractor FC. „Am Craiova în inimă pentru totdeauna!“

Așa cum se preconiza încă de la reluarea pregătirilor, Universitatea Craiova l-a cedat pe Gustavo Vagenin în Iran, la Tractor FC. Conducătorii clubului au anunțat mutarea astăzi, cu o zi înaintea derbiului cu Rapid.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că brazilianul Gustavo a fost transferat la formația Tractor FC, din Iran. Îi mulțumim lui Gusti pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!“, se arată într-un comunicat al oltenilor.

Gustavo, care a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Științei în sezonul trecut, a fost vândut în schimbul a 200.000 de euro și asta pentru că se afla în ultimul an de contract.

„Mulțumesc CRAIOVA! De când am ajuns, în 2016, am trăit împreună multe momente remarcabile! 124 de jocuri oficiale și am înscris 34 de goluri. Pentru mine, cel mai important gol pe care l-am înscris a fost în finala Cupei României din 2018. După 28 de ani fără trofee, am reușit să spargem acest ghinion cu multă dăruire și sprijin din partea tuturor suporterilor. Am Craiova în inimă pentru totdeauna! Mulțumesc pentru tot!“, a scris Gustavo, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: „U“ Craiova – Rapid | Laszlo Balint și Bogdan Vătăjelu au prefațat derbiul cu giuleștenii (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS