9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Ronaldo a revenit la centrul de antrenamente al clubului Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit la centrul de antrenamente al clubului Manchester United

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a lipsit de la reluarea antrenamentelor la începutul lunii iulie, a revenit, astăzi, la centrul de pregătire al echipei Manchester United, informează Agerpres. Superstarul portughez a invocat „probleme familiale“ pentru a-şi justifica absenţa de la reluarea pregătirilor cu Manchester pe 4 iulie şi apoi în turneul „diavolilor roşii“ în Asia şi Oceania.

Conform presei britanice , jucătorul a fost însoţit de agentul său, Jorge Mendes. Urmează o întrevedere cu noul antrenor Erik ten Hag pentru a discuta viitorul său.
Emblematicul fost antrenor al echipei, Alex Ferguson, cel sub comanda căruia a debutat Ronaldo în Premier League, a fost şi el prezent la centrul de antrenamente.

E supărat că „diavolii“ au ratat participarea în Ligă

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, ajuns la 37 de ani, şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea de pe „Old Trafford“. El este nemulţumit de anul petrecut în Premier League după transferul său de la Juventus Torino. Supărarea lui CR7 o reprezintă faptul că United a ratat calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, competiţie în care portughezul este golgheterul all-time, cu 141 de goluri.

Conducerea lui Manchester United a susţinut că atacantul lusitan va evolua şi în noul sezon în alb şi roşu, deşi este dorit de rivala Chelsea Londra, dar şi de echipa italiană SSC Napoli.

Cristiano Ronaldo, revenit la Manchester United, unde a mai jucat între 2003 şi 2009, înainte de a pleca la Real Madrid, a fost ales cel mai bun jucător al clubului englez în sezonul trecut. El a reuşit să marcheze 24 de goluri în toate competiţiile.

Citeşte şi: Dan Nistor, dorit de CS Mioveni şi FCSB!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS