12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNeymar a vorbit despre viitorul său la PSG

Neymar a vorbit despre viitorul său la PSG

În ciuda numeroaselor speculaţii despre viitorul său la PSG, brazilianul Neymar şi-a exprimat sâmbătă dorinţa de a continua la campioana Franței în acest sezon, informează Agerpres.

„Vreau să rămân la club. Până acum, clubul nu mi-a spus nimic, aşa că nu ştiu ce planuri are pentru mine“, a declarat atacantul după victoria cu 3-0 împotriva lui Urawa Red Diamonds, într-un meci din cadrul turneului de presezon al lui PSG în Japonia.

Viitorul lui Neymar, care a ajuns la Paris în 2017 de la FC Barcelona pentru suma record de 220 de milioane de euro, face obiectul multor zvonuri. Asta după numirea directorului sportiv Luis Campos şi a antrenorului Christophe Galtier. În plus, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a spus că „nu mai vrem sclipici, bling-bling, e sfârşitul paietelor“.

Neymar a scăzut din punct de vedere fotbalistic

Neymar vine după un sezon foarte dezamăgitor la Paris, cu doar 13 goluri şi 8 pase decisive în 28 de meciuri în toate competiţiile. El şi-a prelungit anul trecut contractul până în 2025 şi a activat două clauze ce îi permit să-şi extindă contractul cu încă doi ani, până în 2027, potrivit L’Equipe.

Galtier: „Nu știu ce se va întâmpla“

Întrebat puţin mai devreme despre viitorul lui Neymar, Christophe Galtier a explicat că jucătorul i se pare „foarte fericit“ după reluarea antrenamentelor. A răspuns însă evaziv în legătură cu viitorul brazilianului la Paris.

„Nu ştiu ce se va întâmpla într-un viitor apropiat la închiderea perioadei de mercato. E anunţat că pleacă, e anunţat că rămâne. N-am discutat cu ‘Ney’ despre acest aspect. Dar nu mi se pare deranjat de ceea ce poate spune lumea despre el şi situaţia lui la club, văzând bucuria cu care se antrenează şi joacă“, a declarat Galtier.

A doua zi după numirea sa, Galtier a spus că vrea Neymar să rămână la PSG: „Evident că doresc ca Neymar să rămână, fiindcă atunci când sunt jucători de clasă mondială, e mai bine să fie ai tăi decât adversari“.

Citește și: Irina Begu va juca finala turneului de la Palermo (WTA)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS