10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaszlo Balint, după remiza cu U Cluj: „Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători“ (VIDEO)

Laszlo Balint, după remiza cu U Cluj: „Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători“ (VIDEO)

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laszlo Balint, s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat la Mediaș, 1-1 cu U Cluj. Acesta nu s-a ferit să-și critice public elevii pentru atitudinea pe care au arătat-o în meciurile oficiale.

„A fost o primă repriză catastrofală, din toate punctele de vedere. Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători, care, probabil, nu au înţeles mesajul meu. Am subliniat încă după meciul din Albania că vom avea un joc dificil, împotriva unui adversar extrem de arţăgos. În prima repriză cred că am scăpat ieftin cu 1-0! Din fericire am reuşit să mai reglăm anumite lucruri la pauză. Am făcut nişte schimbări, pe care în planul iniţial nu mi le-aş fi dorit, dar am reuşit să egalăm. Din păcate nu am izbutit să înscriem şi golul doi şi iată că trebuie să ne mulţumim cu un punct“, a spus Balint.

VEZI VIDEO!

„A fost o deplasare lungă în Albania, obositoare, dar modul cum a arătat echipa în prima repriză nu-l putem ascunde în spatele niciunui alibi. Suntem cu toţii angajaţi la un club mare! Îmi doresc să înţeleagă toată lumea ce înseamnă greutatea acestui tricou şi modul în care trebuie să arătăm în momentul în care-l îmbrăcăm şi intrăm pe teren. Este important să trecem repede peste acest meci, pentru că trebuie să ne concentrăm pentru ce avem de făcut joi seară“, a completat tehnicianul alb-albaştrilor.

Citește și: „U“ Cluj – Universitatea Craiova 1-1 l Noi nu câștigăm cu nimeni, „Giuszy“?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS