9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGabriel Iancu a lăsat Grozny şi Farul pentru FCU Craiova

Gabriel Iancu a lăsat Grozny şi Farul pentru FCU Craiova

Gabriel Iancu (28 de ani) este noul jucător al celor de la FCU Craiova, potrivit anunțului oficial făcut de gruparea olteană. Acesta a semnat cu FCU după ce în ultimul an și jumătate a fost legitimat la Akhmat Grozny, formație din Rusia. În a doua jumătate a sezonului trecut, Iancu a evoluat sub formă de împrumut la Farul Constanța.

Clubul patronat de familia Mititelu a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că Gabriel Iancu s-a alăturat lotului pregătit de Marius Croitoru (41 de ani), antrenor sosit în Bănie în această vară.

Gabriel Iancu a semnat cu FCU CRAIOVA 1948! Internaționalul român are la activ 4 titluri de campion în România, 3 cu FCSB și 1 cu Viitorul Constanța.

Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul românesc și 50 de goluri marcate. De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021. Bine ai venit, Gabi!”, a transmis FCU, pe Facebook.

600.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Iancu, potrivit Transfermarkt. În ultimul sezon, Gabi Iancu a jucat 18 partide, reuşind trei goluri și o pasă decisivă.

Ionuț Gurău, Aurelian Chițu, Gabriel Enache, David Croitoru, Andre Duarte și Yassime Bahassa sunt celelalte nume noi din echipa lui Croitoru.

Citeşte şi: Cum a venit, a fost şi suspendat! Marius Croitoru stă două etape în tribune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS