1.2 C
Craiova
joi, 30 noiembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalRobert Lewandowski este, oficial, jucătorul Barcelonei

Robert Lewandowski este, oficial, jucătorul Barcelonei

Robert Lewandowski, fostul atacant al lui Bayern Munchen, a semnat un contract cu FC Barcelona valabil până în 2027, pentru suma de 45 de milioane de euro, a anunţat, marţi, clubul catalan.

„FC Barcelona şi Bayern Munchen au ajuns la un acord privind transferul atacantului polonez Robert Lewandowski pentru o valoare totală de 45 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri. Jucătorul polonez a semnat un contract pe patru sezoane, iar clauza sa de cedare se ridică la 500 de milioane de euro”, a transmis clubul „blaugrana” într-un comunicat.

Lewandowski (33 ani) s-a alăturat noilor săi coechipieri la Miami, unde FC Barcelona a început în această săptămână un turneu american.

Acesta este al patrulea transfer estival pentru FC Barcelona, după Franck Kessie (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), veniţi liberi de contract, şi Raphinha (Leeds), recrutat pentru 70 de milioane de euro.

Robert Lewandowski a refuzat să negocieze cu alte cluburi, precum Paris Saint-Germain sau Chelsea Londra, ca urmare a dorinţei sale de a se transfera la FC Barcelona.

Citeşte şi: Barcelona a făcut spectacol cu Inter Miami, într-un amical disputat în America

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS