10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAurică Beldeanu: "Trebuie să câştigăm în Albania" l Exclusiv

Aurică Beldeanu: „Trebuie să câştigăm în Albania” l Exclusiv

Fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima”, Aurică Beldeanu, speră ca Universitatea să arate un fotbal bun şi eficient în confruntarea de joi, de la ora 22.00, din Albania, contra formaţiei FK Vllaznia, în manşa întâi a turului 2 preliminar din Conference League.

„Nu cunosc adversarul, dar trebuie să câştigăm. Trebuie să ne luăm revanşa în faţa albanezilor, pentru ce s-a întâmplat anul trecut, când am fost eliminaţi de Laci. E obligatoriu să ne calificăm, aşa zic eu. Trebuie să abordăm partida cu multă seriozitate, ambiţie şi determinare. Dacă nu ai aşa ceva, nu mai faci nimic astăzi. Trebuie dăruire totală!

Nu sunt eu în măsură să fac analiza echipei, dar ei trebuie să se mobilizeze şi să ducă la bun sfârşit această primă aventură din Conference League. Eu cred că un meci egal în deplasare este bun, pentru că returul îl joci acasă. Avem toate şansele să obţinem un rezultat pozitiv acolo, dacă echipa pune osul la treabă”, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.

Acesta s-a arătat optimist şi în privinţa posibilei duble cu Zorya Luhansk, din turul 3: „Am văzut că după jucăm cu o echipă ucraineană, care nu a mai jucat de ceva timp. Eu zic că sunt şanse să trecem mai departe, dar prima dată trebuie să o eliminăm pe Vllaznia”.

Citeşte şi: Conference League l Universitatea Craiova a anunţat lotul care face deplasarea în Albania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS