14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League l Zorya Luhansk, viitoarea adversară a Ştiinţei, după FK Vllaznia

Conference League l Zorya Luhansk, viitoarea adversară a Ştiinţei, după FK Vllaznia

Sediul UEFA de la Nyon a găzduit astăzi tragerea la sorţi a meciurilor din turul 3 preliminar al Europa Conference League. Confruntările vor avea loc pe 4 august (turul) și 11 august (returul).

Astfel, Universitatea Craiova, dacă va trece cu bine de dubla cu FK Vllaznia Shkodër, o va întâlni pe Zorya Luhansk, din Ucraina.
Primul meci al Ştiinţei cu Vllaznia se dispută în Albania, joi, 21 iulie, de la ora 22.00, pe stadionul „Loro Borici”. Returul va avea loc pe 28 iulie, de la ora 20.30, în România.
Dacă trece de Vllaznia, Universitatea Craiova va da piept cu Zorya prima dată în deplasare, returul urmând să se desfăşoare în România.

La rândul lor, celelalte reprezentante ale României vor evolua astfel:

-Sepsi, dacă va trece în turul 2 de Olimpija Ljubljana (Slovenia), va întâlni învingătoarea dintre NK Rijeka (Croaţia) şi Djurgardens IF (Suedia). Primul meci se va disputa la Sf. Gheorghe.

-FCSB, dacă o va elimina pe Saburtalo (Georgia), va da piept cu învingătoarea dintre Vikingur (Feroe) şi DAC Dunajska Streda (Slovacia). Prima manşă se dispută în deplasare.

-CFR Cluj, dacă o va elimina pe Inter Club d’Escaldes (Andorra), o va întâlni Șahtior Soligorsk. Manşa întâi se va juca în Belarus.

Citeşte şi: Destinaţie surpriză pentru Paulo Dybala: AS Roma!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS