5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDevis Mangia îl vede titular pe Mirko Pigliacelli la Palermo

Devis Mangia îl vede titular pe Mirko Pigliacelli la Palermo

Devis Mangia, fost antrenor al Universității Craiova, consideră că Palermo face o afacere foarte bună prin aducerea lui Mirko Pigliacelli, de la Universitatea Craiova, pentru 500.000 de euro. Portarul italian de 29 de ani o va părăsi pe Ştiinţa după meciul cu Sepsi, programat vineri, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Este un băiat excelent și mai este un aspect important. Mirko Pigliacelli este un portar modern, iar dacă echipa vrea să aibă un joc pornit din spate și își dorește un portar bun în construcția jocului, este foarte bun din acest punct de vedere. Dacă va fi titular sau nu, antrenorul știe, eu pot să spun că are toate calitățile să fie primul. Din punct de vedere al personalității, nu îi lipsește absolut nimic”, a declarat Devis Mangia, pentru publicația ILovePalermoCalcio.com.

„Mirko este foarte bun și la jocul cu piciorul. Am văzut la antrenamente că îi plăcea nu doar să apere, ci și să tragă. Prin urmare, după ce am ratat cinci penaltiuri consecutive prin cei mai buni executanți ai echipei, am făcut această alegere. Având în vedere personalitatea lui și că nu are nicio problemă în a-și asuma responsabilități, am vrut să-i ofer această oportunitate. În acel moment, a fost cea mai bună alegere”, a rememorat antrenorul de 48 de ani.

Palermo își propune să revină în Serie A la capătul următoarei stagiuni. În urmă cu câteva zile, clubul sicilian a fost achiziționat de The City Football Group, consorțiul din Emiratele Arabe Unite care deține și Manchester City. Șeicii dețin 80% din acțiunile formației de pe „Stadio Renzo Barbera“.

Citeşte şi: Nedelcearu ar putea ajunge la „U“ Craiova! Cârţu: „Poate fi o soluție“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS