17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalWayne Rooney, noul antrenor al echipei DC United

Wayne Rooney, noul antrenor al echipei DC United

Fosta vedetă a naţionalei Angliei, Wayne Rooney, a revenit în Major League Soccer (MLS), liga profesionistă nord-americană de fotbal. El o va antrena pe DC United, echipă al cărei tricou l-a purtat în 2018 şi 2019.

„Wayne este o legendă a fotbalului şi unul din antrenorii cei mai pasionanţi şi cei mai dinamici din sportul nostru. El a dovedit deja în tânăra sa carieră de antrenor că ştie să conducă un grup“, a declarat Jason Levien, co-preşedinte la DC United, citat într-un comunicat al clubului.

„Să revin în MLS, să revin la DC United, este o provocare extraordinară pentru mine. Este şi un mijloc de a dezvolta calităţile mele de antrenor. Eu sunt o persoană ambiţioasă. Vreau să antrenez într-o zi la nivel de top. Iar acest lucru face parte din acest proces. Sunt convins că prin capacităţile mele de a forma tinerii jucători, noi vom putea aduce echipa pe calea succesului. Va fi nevoie de multă muncă, dar pentru asta sunt aici“, a declarat fostul atacant al lui Everton şi Manchester United.

Wayne Rooney (36 ani), care a antrenat în sezonul trecut pe Derby County din liga secundă engleză, va avea o misiune dificilă la DC United, care împarte ultimul loc cu Chicago Fire în Conferinţa de Vest.

DC United l-a demis pe tehnicianul argentinian Hernan Losada în aprilie, iar de atunci interimatul a fost asigurat de Chad Ashton.

Citeşte şi: Înfrângere usturătoare pentru Mititelu în justiţie: trebuie să schimbe sigla şi numele echipei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS