19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalACSO Filiaşi testează tineri jucători în această săptămână l Exclusiv

ACSO Filiaşi testează tineri jucători în această săptămână l Exclusiv

ACSO Filiaşi a făcut primul pas privind pregătirea noului sezon competiţional. Astfel, staff-ul tehnic al divizionarei C doljene a comandat astăzi un antrenament la care au luat parte juniori veniţi în probe şi câţiva dintre jucătorii de anul trecut care au dorit să facă mişcare. Toată săptămâna va fi dedicată tinerilor aspiranţi la un loc în echipa pregătită de Victor Naicu şi Cosmin Fruntelată. Reunirea întregii echipe va avea loc luni, 18 iulie, zi în care programul pregătirii va fi definitivat.

„Ne-am reîntâlnit cu o parte dintre jucători, dar reunirea propriu zisă este programată luni, 18 iulie. Am avut 16 jucători la mişcarea de astăzi, dintre care 6 au fost seniori, care au jucat la noi şi anul trecut. Am zis să facem o mişcare şi să vorbim cu băieţii, să vedem ce gânduri au. Trebuie să ne facem o idee asupra lotului, să vedem ce trebuie să mai aducem.

Săptămâna aceasta o să testăm mai mulţi juniori şi vineri vrem să susţinem şi un joc şcoală, ca să ne facem o idee mai corectă asupra lor. Apoi, de luni o să cam ştim pe cine ne bazăm şi ce avem de făcut. Asta am zis: să ‘pierdem’ săptămâna asta cu problemele legate de juniori şi de săptămâna viitoare să începem în forţă. Obiectivul nu este stabilit, dar cu siguranţă o să fie unul îndrăzneţ, ca şi până acum. Să vedem lotul finalizat şi atunci putem stabili şi ţintele echipei“, a declarat noul preşedinte al ACSO Filiaşi, Alin Pîrvuică (foto), pentru GdS Sport.

Victor Naicu: „Încercăm să ne organizăm cât mai bine“

Şi antrenorul Victor Naicu a punctat că formaţia ACSO Filiaşi este în reconstrucţie şi că de săptămâna viitoare vrea să ştie pe cine se bazează şi pe cine nu.

„Săptămâna viitoare o să începem în mod oficial. Acum am vrut să vedem cine strigă prezent, să ne mişcăm puţin. Avem o săptămână de testări pentru noii jucători, pentru juniori. Ca idee, aşteptăm jucători valoroşi din Craiova şi nu numai să-i testăm în aceste zile şi vineri o să terminăm cu un joc-şcoală. Nu putem discuta despre obiectiv acum. Trebuie să ne facem lotul, să-l definitivăm… Deocamdată căutăm jucători. Încercăm să ne organizăm cât mai bine pentru noul sezon. De luni vor veni şi jucătorii vechi la antrenamente şi ne vom putea trasa priorităţile. Până atunci vom stabili în mare măsură şi programul pregătirii, cu tot ce presupune el“, a explicat antrenorul Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Noul sezon al Ligii 3 va debuta pe 27 august.

Citeşte şi: CCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS