9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJovan Markovic, anunțat la Steaua Roșie Belgrad. Oltenii neagă „mutarea“ și râd de suma vehiculată

Jovan Markovic, anunțat la Steaua Roșie Belgrad. Oltenii neagă „mutarea“ și râd de suma vehiculată

Evoluțiile bune ale lui Jovan Markovic în tricoul Universității Craiova în sezonul trecut au fost remarcate de scouterii mai multor echipe din Europa. Una dintre echipele care s-au interesat foarte tare de serviciile atacantului de 21 de ani este Steaua Roșie Belgrad.

Potrivit publicației Sportski Zurnal, Jovan Markovic ar fi ajuns deja la un acord cu oficialii campioanei Serbiei. Jurnaliștii sârbi susțin că Jovan Markovic va semna un „contract de lungă durată“ cu Steaua Roșie Belgrad.

Oltenii neagă parafarea înțelegerii cu gruparea sârbă

„Interesul Stelei Roșii este justificat, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat dorința de a-l aduce pe Markovic“, a comentat managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, la Pro Arena.

La rândul său, Mihai Rotaru, unul dintre acționarii Științei, a subliniat că Jovan Markovic nu va părăsi Bănia curând. Și în niciun caz pentru un milion de euro, așa cum se vehiculează!

Markovic nu pleacă acum! Și ma îndoiesc că e cineva care chiar crede că-l dăm anul acesta pe Markovic cu un milion de euro“, a spus Mihai Rotaru, citat de GSP.

Jovan Markovic este născut la Belgrad și a crescut la Corabia. A marcat de 13 ori în ediția trecută de campionat și a oferit două pase decisive în cele 44 de meciuri jucate. El este evaluat de Transfermarkt la 1.200.000 de euro. Contractul lui Jovan Markovic cu Universitatea Craiova expiră pe 30 iunie 2024.

Citește și: Universitatea Craiova și-a prezentat „armura“ pe care o va îmbrăca în ediția 2022-2023 (video)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS